free download 78 travel guides written by experts

SIVECO Romania sustine constant si activ initiativele

care combat fenomenul violentei

Pentru al treilea an consecutiv, compania SIVECO Romania a fost desemnata „Cel mai bun partener” al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.

Prin aceasta distinctie Politia Municipiului Bucuresti rasplateste eforturile companiei de “sustinere a activitatilor de pregatire antiinfractionala si antivictimala a populatiei”. „Rezultatele foarte bune obtinute prin campaniile derulate impreuna cu Politia Municipiului Bucuresti, cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, cu companii private si ONG-uri preocupate de aceasta tema fierbinte a societatii noastre  au condus la construirea unui parteneriat durabil ce urmareste combaterea violentei in scoli, in familie, pe strada –  prin responsabilizarea cetatenilor – elevi, profesori, parinti, ziaristi, opinia publica in general.

Apreciem in mod deosebit inteligenta initiativelor si consecventa Politiei Municipiului Bucuresti in prevenirea fenomenului infractionalitatii si suntem onorati sa fim parteneri in acest demers civic”, a declarat Anca Crahmaliuc, Marketing& Communication Manager in cadrul SIVECO Romania.

SIVECO Romania, alaturi de ONG-uri, companii private, reprezentanti ai mediului de afaceri, promoveaza constant ideea ca numai prin educatie poate fi combatut fenomenul violentei – in orice forma si in orice mediu s-ar manifesta ea.

Pe baza experientei obtinute in urma implementarii unor proiecte majore in domeniul educatiei, SIVECO Romania incearca sa identifice modalitatile cele mai eficiente prin care utilizarea tehnologiilor moderne vine in sprijinul educatiei si a combaterii fenomenelor negative din societate.

Alaturi de initiativele educationale demarate de companie in cadrul Centrului Virtual de Excelenta SIVECO, proiectele desfasurate impreuna cu Politia Municipiului Bucuresti contribuie la promovarea calitatii in educatie, dar si la modelarea, prin educatie, a comportamentului si caracterului elevilor.

Bucuresti, 23.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *