Kinodiseea

SIVECO Romania isi consolideaza echipa de management

Mihai Tudor este noul Vicepreşedinte Comercial al companiei

SIVECO Romania, principala companie românească de software şi unul dintre liderii regionali în domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness îşi consolidează echipa de vânzări prin cooptarea în fruntea diviziei sale Comerciale a lui Mihai Tudor, în calitate de Vicepreşedinte al companiei.

Atuul SIVECO de-a lungul celor 22 de ani de existenţă îl reprezintă echipa sa de profesionişti, spiritul de învingător imprimat fiecărui membru al acesteia şi determinarea de a construi şi finaliza cu succes fiecare din cele peste 3.500 de proiecte implementate de-a lungul anilor.

O contribuţie esenţială în evoluţia permanentă a companiei pe piaţa locală şi internaţională a avut-o strategia şi echipa sa comercială.

“Preocuparea permanentă de a răspunde celor mai ridicate exigenţe ale clienţilor noştri, de a le propune şi oferi soluţii informatice şi comerciale care să-i ajute în mod real să-şi eficientizeze organizaţiile pentru a deveni tot mai profitabile reprezintă pentru noi o adevărată profesiune de credinţă. Mihai Tudor este pentru noi persoana potrivită în locul potrivit pentru el. Am convingerea că experienţa lui manageriala şi comercială ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele ambiţioase de creştere internaţională a companiei. 2014 promite să fie un an excepţional pentru noi toţi”, declară Irina SOCOL, Preşedintele şi Directorul General SIVECO Romania.

Mihai Tudor, 53 de ani, este de profesie inginer electrotehnist şi are o experienţă de peste 25 de ani în industria locala şi internaţională de IT&C.

El a fost director de vânzări al companiei IBM Romania în perioada 1998-2001, manager cu resposabilităţi regionale pe linie de business pentru Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa la sediul IBM din Viena în perioada 2001-2006, iar în perioada 2006-2010 a condus IBM Romania în calitate de director general, fiind ulterior promovat director general al IBM pentru sud-estul Europei.

În perioada 2012-2013, a fost directorul executiv comercial pentru segmentul de business Romtelecom.

“Mă bucur să mă alătur echipei SIVECO, într-un an plin de oportunităţi pentru întreaga piaţă de IT. Sunt sigur că împreună vom creşte atât capacitatea de reacţie comercială, cât şi nivelul de reflectare a calităţii serviciilor în gradul de satisfacţie a clienţilor. SIVECO este o firma româneasca de tip premier, cu un potenţial excelent de creştere a expunerii şi prezenţei internaţionale”, spune Mihai Tudor.

Bucuresti, 13.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *