free download 78 travel guides written by experts

SIVECO Romania a obtinut Locul I in “Topul firmelor Bucuresti”

la categoria Cercetare – Dezvoltare si High Tech

Locul castigat de SIVECO Romania in “Topul firmelor Bucuresti” confirma performantele companiei in domeniul Cercetarii si Dezvoltarii High Tech SIVECO Romania a castigat locul intai la categoria “Cercetare – Dezvoltare si High Tech, Intreprinderi mari – Tehnologia Informatiei”. Premiul a fost acordat de catre Camera de Comert si Industrie Bucuresti, in cadrul celei de-a XV-a editii a evenimentului “Topul firmelor Bucuresti 2007”.

"Pentru noi, acest premiu este foarte important deoarece reprezinta o recunoastere a eforturilor pe care compania noastra le face pentru promovarea industriei IT  in Romania, dar si in strainatate. Tehnologia informatiei reprezinta o componenta esentiala a dezvoltarii societatii noastre. Suntem  bucurosi ca in cei 17 ani de existenta ai sai, compania noastra a crescut constant, si ca, alaturi de partenerii si beneficiarii nostri am reusit sa transformam in realitate ceea ce ne-am asumat. Fireste ca aceste reusite ne stimuleaza sa mergem mai departe, sa dezvoltam noi proiecte complexe, utile mediului economic si societatii romanesti in ansamblu", declara Irina Socol, Presedinte si Director General al SIVECO Romania.

Realizarea topului firmelor din Bucuresti are in vedere sase domenii de activitate: Cercetare – Dezvoltare si High Tech, Industrie, Agricultura, Pescuit, Piscicultura; Constructii, Servicii, Comert, Export, Turism.

Fiecare top contine cate 10 firme pentru fiecare domeniu, grupa de activitate si clasa de marime a intreprinderilor. Indicatorii utilizati pentru clasificarea firmelor au fost: cifra neta de afaceri, profitul de exploatare, rata profitului, eficienta utilizarii resurselor umane, efortul de dezvoltare, eficienta utilizarii capitalului angajat.

Premiantii celei de-a XV-a editii au fost stabiliti dintre cele 41.511 firme ce au indeplinit cumulativ criteriile luate in calcul de organizatori.

“Performantele organizatiilor aflate in top sunt cu atat mai meritorii cu cat se refera la  rezultatele obtinute in primul an dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Strategie, viziune, consecventa, pasiune, munca in echipa sunt doar cateva dintre ingredientele succesului in afaceri pe care il au premiantii nostri”, a declarat Sorin Dimitriu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Bucuresti.

In Bucuresti sunt concentrate o cincime din firmele inregistrate la nivel national, 64% din volumul total al investitiilor straine atrase de Romania, 35% din volumul exporturilor si 40% din volumul importurilor.

Bucuresti, 12.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *