free download 78 travel guides written by experts

Siveco – De 15 ani, Soft care conteaza

SIVECO România este o companie pentru care performantele vorbesc de la sine, cel mai bine
 
La sfârsitul săptămânii trecute, echipa SIVECO România a aniversat la Centrul de Conferinte Snagov, alături de peste 1000 de invitati din ţară şi de peste hotare (clienti, parteneri si colaboratori), 15 ani de la înfiintarea companiei.
Atmosfera sărbătorească a fost animată de artişti români de excepţie: Felicia Filip, Horaţiu Mălăiele, Toni Grecu, Vali Crăciunescu şi Radu Gheorghe, de trupele muzicale IRIS, Amadeus şi Juke Box.
 

Au fost rememorate cu plăcere şi bună-dispoziţie, în discursuri oficiale dar mai ales în discutii prieteneşti  proiectele construite împreună de-a lungul acestor ani de succes si de a proba o dată în plus valorile ce stau la fundatia companiei: grija pentru beneficiari, pentru membrii echipei si pentru calitate.
 
Personalităti de seamă ale industriei IT, beneficiari ai solutiilor SIVECO, colaboratori sau reprezentanţi ai unor organizatii importante ale mediului economico-social românesc au punctat cele mai importante repere ale colaborării cu SIVECO România făcând totodată frumoase  urări  pentru viitor: Eugen Preotu, Consilier în cadrul Ministerului Comunicatiilor si al Tehnologiei Informatiei, Florin Filip, Vicepresedinte al Academiei Române Doina Banciu, Institutul National de Cercetare – Dezvoltare în Informatică, Ștefan Dan Popa, Presedinte & Director General al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Andrei Petrescu, Director General Bull România, Mihai Tudor, Director General IBM România, Silviu Hotaran, Director General Microsoft România, Dan Gârlaşu, Director de Vânzări la Oracle Romania, Gheorghe Bors, Director General al METACOM Sandblasting, Mălin Dan Popa, Director Dezvoltare si Resurse Umane Aerostar SA Bacău.
 
Din partea Universitatii din Bucuresti – Facultatea de Litere, Prof. Dr. Ing. Doina Banciu a acordat companiei SIVECO România „Diploma de Excelentă” pentru contributia adusă la dezvoltarea continutului digital bazat pe noile tehnologii în sprijinul procesului de învătământ.
Ștefan D. Popa, Presedinte – Director General al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti a premiat de asemenea compania SIVECO România cu „Diploma de Onoare” pentru nivelul de excelentă atins în afaceri si pentru statutul prestigios de partener al celor mai reputate firme din Bucuresti, din întreaga Românie, precum si de peste hotare.
 
Mulţumind tuturor oaspetilor şi echipei, Irina Socol, Preşedinte, Director General şi Co-Fondator SIVECO Romania, a făcut o scurtă trecere în revistă a evoluţiei companiei:
 
 „În 1992, SIVECO România era o companie-pionier în software. Cu perseverentă si curaj am construit cea mai importantă casă românească de software – un succes real pentru industria românească de IT. Pentru a vă putea oferi o dimensiune a evolutiei noastre, pot să  vă spun că în 1992 aveam o cifră de afaceri de 2000 iar  în 2006, 42 milioane de dolari. În jurul celor 3 oameni de la început, a crescut azi o echipă de 650 de specialisti.
…Și nu ne vom opri aici. România devine un nume de marcă pe harta internatională a IT-ului. Avem forta si know-how-ul necesar pentru a depăsi granitele tării si a deveni un jucător important pe piata internatională.
Iar pentru acest lucru trebuie să multumim clientilor, partenerilor, actionarilor si colaboratorilor nostri.  Împreună am învătat mult.
Ne propunem să vă anunţăm, la aniversarea a 20 de ani de existenţă ai companiei că am devenit un lider regional si un important integrator de aplicatii european”.
 
SIVECO România este o companie pentru care cifrele vorbesc de la sine si cel mai bine:
–         450 de clienti interni si 1800 internationali,
–         peste 40 de parteneri în întreaga tară,
–         o crestere medie anuală de business de cca 50%,
–         peste 50 de premii interne si internationale (inclusiv Premiul I la Mondialele IT pentru eLearning),
–         peste 1 milion de elevi repartizati în licee,
–         10 milioane de rapoarte generate de Biroul Român de Credit,
–         18 000 de medici, 2000 de farmacii si 450 de spitale conectate la acelasi sistem informatic.
 
În 2001, programul ADLIC dezvoltat de SIVECO (admiterea computerizată în licee si scoli de arte si meserii) a fost desemnat „Best Practice” la conferinta internatională de eGovernment de la Bruxelles, iar, în 2004 şi 2006 platforma de eLearning AeL a fost nominalizată de către Comisia Europeană la Information Society Prizes (European IST Prizes).
 
În 2005, România a devenit, prin SIVECO, un nume de referintă pe harta mondială a învătământului asistat de calculator.World Summit Award (Premiul I la Mondialele IT) pentru  eLearning a venit ca o atestare a creativitătii si calitătii continutului educational dezvoltat de SIVECO, desemnat „cel mai bun continut educational din lume” din peste 20 000 de proiecte din 168 de tări. Totodată, în 2007, conţinutul educaţional AeL Content este nominalizat la concursul ICT Prizes organizat anual de către Consiliul European pentru Ştiinţe Aplicate, Tehnologie şi Inginerie (Euro-CASE).
 
 Un model de dezvoltare în industria românească de IT, SIVECO România oferă mediului de afaceri international solutii viabile, flexibile si de impact.
Datorită poziţiei sale geografice şi facilităţilor multi-lingvistice, SIVECO România este în măsură să ofere soluţii informatice pentru toate ţările central-est europene precum şi în ţări din Uniunea Europeană şi Statele Unite ale Americii.
Astfel, portofoliul SIVECO propus pentru piata unică europeană include noua versiune de pachet integrat SIVECO Applications 2010, special concepută pentru a răspunde cerintelor pietei unice, sistemul de gestiune a documentelor si fluxurilor de lucru SIVADOC 2010, solutii recunoscute mondial de eLearning, solutii validate de eHealth, eCustoms, eAgriculture si eBanking.
 
Prezentă activă în organizatii profesionale din România dar si de peste hotare (ANIS, ARIES, AmCham, PACI, ISTAG), SIVECO derulează parteneriate de afaceri cu companii de software si hardware de talie mondială (Intel, Oracle, Microsoft, IBM, HP), a construit o retea extinsă de distribuţie la nivel local şi internaţional şi a atras în 2005 una dintre cele mai mari si mai importante investitii IT din regiune din partea Intel Capital si Enterprise Investors – toate acestea consolidează încrederea în mediul de business românesc, atrag atentia asupra potentialului industriei software si recomandă SIVECO drept partener de încredere pentru dezvoltarea unor afaceri de succes atât în tară cât si peste hotare.
 
Aducând o contributie importantă la istoria IT a României, SIVECO este în plin proces de consolidare a notorietătii si pe plan international prin pozitia sa de important exportator de know-how în derularea de proiecte informatice complexe, de mare anvergură si impact. Compania a început să se afirme cu putere si în tehnologia de vârf la nivel mondial, solutia sa de eHealth ajungând în Bulgaria, iar expertiza SIVECO în eLearning în Cipru, Kuweit, Liban, Moldova si Emiratele Arabe Unite. Evolutia companiei si perspectivele pe care le are sustin în întregime valorile comunicate de sectorul românesc IT&C: personal cu o înaltă calificare, creativitate, cultura „excelentei tehnice”, costuri competitive si locatie accesibilă.

Bucuresti, 13.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *