free download 78 travel guides written by experts

Din Japonia, pe scena Sibiului Capitala Culturala Europeana

trupa de balet “Valentino Dance Center Tokyo” oferă publicului pe data de 16 iunie 2007, începând cu ora 20, la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, spectacolul “Dansul florii de cireş”.

Conferinţa de presă dedicată evenimentului va avea loc pe data de 14 iunie 2007, ora 12, în sala de conferinţe de la etajul 2, a Primăriei Municipiului Sibiu (imediat după conferinţa de presă a Domnului Primar Klaus Johannis).

Trupa de balet “Valentino Dance Center Tokyo” îşi desfăşoară activitatea în Japonia fiind înfiinţată acum doi ani de Valentin Barteş. Împreună cu cei 12 componenţi ai trupei, Valentin Barteş a susţinut până acum spectacole atât în Europa cât şi în America, Coreea şi China.

Spectacolul de sâmbătă cuprinde selecţii din cele mai apreciate piese de balet clasic precum: “Lacul Lebedelor”, “Don Quijote”, “Corsarul”, “Giselle”, “Oceanul şi perlele”, “Esmeralda”.

Evenimentul este organizat de Proiect Racursi cu sprjinul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, Primăriei Municipiului Sibiu, Consiliului Local Sibiu şi Asociaţiei Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007.

La spectacol, intrarea se face pe bază de rezervare la numerele de telefon 0369.408.761 şi 0723.163.616 .

Bucuresti, 13.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *