free download 78 travel guides written by experts

Sistemul de rezervari Wizz Air va fi intrerupt

Lucrările de mentenanţă închid site-ul Wizz Air pentru două zile (22-24 iunie)

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană din România şi din Europa Centrală şi de Est a anunţat astăzi că sistemul de rezervări şi website-ul vor intra într-un proces de mentenanţă pentru 53 de ore, pe parcursul a două zile, de pe 22 iunie la prânz, până pe 24 iunie, ora 17:00.

Pasagerii care vor călători în week-end-ul 22-24 iunie trebuie să se asigure că şi-au efectuat check-in-ul online şi că şi-au printat tichetul de îmbarcare şi itinerariul înainte de a pleca spre aeroport. Toate schimbările, noile rezervări şi check-in-ul online nu vor fi disponibile pe wizzair.com pe parcursul weekend-ului.

Wizz Air îşi cere scuze pentru neplăcerile cauzate de aceste lucrări necesare pentru sistemul de rezervări şi website.

Serviciu:

Indisponibil:

Noi rezervări

23 iunie, ora 22:00 până pe 24 iunie ora 17:00

Check-in online

22 iunie, prânz până pe 24 iunie, ora 17:00

Schimbări ale rezervărilor

23 iunie ora 22:00 până pe 24 iunie ora 17:00

“Tarifele accesibile Wizz Air sunt foarte populare astfel că trebuie să realizăm mentenanţa sistemului de rezervări şi a website-ului pentru a oferi în continuare pasagerilor noştri tarife scăzute şi servicii superioare. Dacă veţi călători în acest week-end vă rugăm să vă efectuaţi check-in-ul online şi să printaţi tichetul de îmbarcare pănă vineri la prâz (22 iunie). Echipa Wizz Air depune eforturi pentru a restabili buna funcţionare a wizzair.com. Ne cerem scuze pentru orice incovenient creat”, a declarat Daniel De Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air.

Bucuresti, 20.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *