free download 78 travel guides written by experts

Sistec devine Service Autorizat Canon pentru produsele OPP

Incepand cu luna aprilie 2009, Sistec devine una dintre cele 2 companii de service autorizat Canon din Romania pentru produsele Office Personal Products (OPP).

Pana in martie 2009, Sistec asigura partea de service doar pentru produsele Canon distribuite de ProCA.  

“Datorita experientei, acoperirii nationale si istoricului nostru bun de colaborare din ultimii 5 ani am decis ca Sistec are toate argumentele pentru a fi una dintre cele doua companii autorizate care vor prelua partea de service pentru produsele OPP din aprilie 2009 in Romania”, precizeaza Ileana Petrescu, Country Service Coordinator in Romania.

“Avantajele acestui sistem de lucru sunt multiple. Clientii au un singur punct de contact pentru toate situatiile legate de produsele OPP Canon si un termen mediu de reparatie unitar in toata tara, considera Marius Capraru, CEO Sistec.

Un alt beneficiu este legat de faptul ca Sistec are acoperire nationala, cu 30 de centre de service deschise in principalele orase din Romania, iar timpul mediu de reparatie este de 7 zile pentru toata tara.

Despre SISTEC

Sistec reuneste o echipa de peste 300 de specialisti, cu experienta de business si IT, care ofera un pachet complex si complet de solutii si servicii IT pentru afaceri: Consultanta de business, Solutii software (ERP / CRM / DM), Infrastructura hardware, Outsourcing (mentenanta hardware si software, administrare retele LAN si VPN, Help-Desk, Service IT si tehnnica de birou).

Companie membra a Grupului RTC, cu sediul in Bucuresti si un centru regional la Cluj, Sistec are arie de acoperire nationala, prin filialele din principalele orase ale tarii. Sistec a incheiat anul 2008 cu o cifra de afaceri de 9 milioane de euro, cu aproape 30 de procente mai mult decat in 2007.

Pentru 2009, Sistec estimeaza crestere de 10% a cifrei de afaceri.

Bucuresti, 23.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *