free download 78 travel guides written by experts

Janis Joplin Night la Hard Rock Cafe Bucuresti

Seria concertelor Blue Monday continua luni, 27 aprilie, de la ora 20:30, cu un concert in cinstea unuia dintre cele mai cunoscute si controversate superstaruri ale generatiei flower power – Janis Joplin.

Scena Hard Rock Cafe Bucuresti va impleti luni doua voci feminine de mare calibru – Paula Seling si Joanna Hartescu. Pentru intaia oara pe aceeasi scena, cele doua artiste vor interpreta celebrele hituri ale generatiei Hippie semnate Janis Joplin : «Summertime», «Piece of my heart», «Mercedes Benz», «Cry Baby» si altele.

Incoronata drept «regina rock-ului» in anii ’60, Janis Lyn Joplin a fost o cantareata, compozitoare si textiera americana de muzica rock cu influente R&B si soul. Alaturi de Jimi Hendrix si Jim Morrison, Joplin a intrat in lumea legendelor rock drept unul dintre «pilonii» generatiei flower power. Ca si ceilalti doi, Janis si-a gasit sfarsitul mult prea devreme, din pricina unei supradoze de heroina. Artista a fost incinerate la capela funerara Pierce Brothers Westwood in Los Angeles, iar cenusa sa a fost imprastiata, dintr-un avion, deasupra plajei Stinson din Oceanului Pacific.

Bucuresti, 23.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *