metalshow

Siniat România ajută 50 de familii să aibă o locuință decentă

Siniat România, unul dintre producătorii și furnizorii de top de sisteme de gips-carton, tencuieli și gleturi, sprijină misiunea Habitat for Humanity România și donează necesarul de plăci de gips-carton pentru construcția a 50 de locuințe simple, decente și accesibile, în șase județe din țară: Bacău, Constanța, Sibiu, Olt, Dolj, Gorj.

Beneficiarii sunt familii cu venituri mici, care nu pot accesa un credit bancar, familii care trăiesc în sărăcie extremă sau persoane cu dizabilități mentale și fizice.

“Ne alăturăm cu drag iniţiativelor Habitat for Humanity. Toți avem nevoie de siguranță și un cămin decent. Ne bucură, așadar, să ajutăm familiile din cele șase județe, ale căror situații ne-au impresionat în mod deosebit. Vom continua să ne implicăm în acţiuni de voluntariat care să aducă o speranţă în viaţa oamenilor din România”, a declarat Bogdan Tulbure, Technical & Marketing Manager Siniat România.


“Datorită Siniat, 50 de familii se află mai aproape de visul de o viață, acela de avea o casă decentă în care copiii lor să crească oameni mari. Mulțumim, Siniat, pentru încrederea acordată; avem speranța ca pe viitor să construim și mai mult împreună”, a declarat Iolanda Burtea, Corporate Fundraising Manager la Habitat for Humanity România.


Siniat România este unul din cei mai mari producători și furnizori mondiali de materiale de calitate și soluții pentru construcții. Compania are un angajament față de oameni, regiuni și față de întreaga planetă, asigurându-se că acțiunile și activitățile lor vor avea întotdeauna un impact pozitiv în societate și în mediu. Din acest angajament fac parte și acțiunile de voluntariat și sponzorizare ale diverselor acțiuni umanitare, cum sunt și cele derulate de către Habitat for Humanity România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *