metalshow

Silviu Prigoana la „Te pui cu blondele?”: Profitul meu pe anul trecut este ultimul model

de Prigoana

Seria ediţiilor de colecţie „Te pui blondele?” continuă miercuri, 23 martie, la Antena 1. Invitatul lui Dan Negru din această săptămână este Silviu Prigoană.

După ce în sezoanele trecute, Adriana Bahmuţeanu, soţia lui Silviu Prigoană, a acceptat provocarea de a-şi pune cultura generală la încercare în emisiunea lui Dan Negru, parlamentarul a răspuns şi el afirmativ invitaţiei de a participa la „Te pui cu blondele?”. Miercuri, 23 martie, de la 20.20, Silviu Prigoană va sta faţă în faţă cu 50 de blonde şi nu va încerca doar să le învingă, ci va face show, încercând să fure „meserie” de la Dan Negru.

Mereu cu simţul umorului la cote maxime, Silviu Prigoană îi va încânta pe telespectatorii Antenei 1, nu atât prin răspunsurile date, cât prin modul haios în care încercă să intre în pielea lui Negru şi să devină el prezentatorul emisiunii. Vorbeste tare, gesticulează, glumeşte şi spre încântarea concurentelor, vrea să le ofere bani atunci când… nu ştiu răspunsul corect. Chiar şi aşa, fetele nu s-au putut abţine să nu îl ia la întrebări, asa cum fac cu fiecare invitat.

Astfel, întrebat de ce a luat-o de soţie pe Adriana, Prigoană a recunoscut cu sinceritate: „pentru că m-a cerut”, iar curiozităţii unei blonde, legată de profitul lui pe anul trecut, parlamentarul i-a răspuns după câteva clipe de gândire: „ultimul model de Prigoană”.

Mai multe despre cum s-a descurcat Silviu Prigoană cu cele 50 de blonde, telespectatorii vor putea vedea urmărind mâine seară, de la 20.20, „Te pui cu blondele?”, pe Antena 1.

Bucuresti, 22.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *