free download 78 travel guides written by experts

Shooting incendiar printre ghetari

Protagoniste: concurentele Next Top Model

În această seară, de la 20:20, protagonistele Next Top Model by Cătălin Botezatu înfruntă gerul năprasnic al ţinutului islandez, în cadrul unei şedinţe foto absolut inedite, printre foci şi gheţari de culoarea safirului. Fetele vor purta o colecţie fantezistă şi extrem de sumară în ciuda temperaturii de afară.

Islanda, denumită pe bună dreptate şi ţinutul contrastelor, a uimit întreaga echipă Next Top Model cu peisajul său absolut mirific. Blocuri uriaşe de gheaţă plutesc alene pe apele molcome din preajma insulei, creând o atmosferă feerică şi liniştită.

Impresionat de ţinutul de vis unde tocmai au poposit, Cătălin, alături de vestitul fotograf Marius Bărăgan, le pregăteşte protagonistelor Next Top Model o şedinţă foto inedită, la -5 grade Celsius, printre foci şi gheţari. Ba mai mult, ţinuta frumoaselor concurente este una fantezistă şi foarte sumară: lenjerie cu corsete bătute în pietre semipreţioase şi un machiaj cu totul şi cu totul special, realizat de renumitul make-up artist Mirela Vescan. Cu chipul acoperit de micuţe oglinzi de cristal, fetele îşi fac rând pe rând apariţia, asumându-şi rolul de dominatoare ale universului, deloc perturbate de clima neprietenoasă de afară.

Cătălin încearcă din răsputeri să le ridice moralul fetelor: “Nu vă gândiţi că e frig. Se pare că avem un noroc fantastic. Până acum câteva ore era un vânt năprasnic, de nu se putea sta în picioare!”. Ba mai mult, designerul a închiriat şi o ambarcaţiune de tip amfibie, pentru a le purta pe câteva dintre concurente până în inima gheţarilor, pentru a realiza un pictorial de excepţie.

Cum s-au descurcat fetele cu frigul năprasnic şi cu provocările care mai de care mai năstruşnice la care Cătălin le-a supus pe tot parcursul shootingului, aflaţi în această seară, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Bucuresti, 13.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *