free download 78 travel guides written by experts

Sfarsit de saptamana plin de noutati la TVR 2

Mai multe emisiuni revin cu noi sezoane, alături de debutul a două programe

Două emisiuni nou-nouţe, un concert Al Bano în premieră şi exclusivitate şi mai multe emisiuni îndrăgite care revin sâmbătă şi duminică cu noi sezoane reprezintă o parte din oferta bogată, de toamnă, a postului TVR2.

Aşa cum am anunţat, sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 17.00, debutează la TVR 2 emisiunea Bagă la cap – Ştiinţa între alb şi negru, un science–show neconvenţional, prezentat de Alexandru Mironov şi Dragoş Huluba. Tot sâmbătă, de la ora 20.00, sunteţi invitaţi la Răzushow – noul program umoristic de la TVR 2 a cărui gazdă este Mihai Răzuş ce îi va avea ca invitaţi în prima ediţie pe Alexandra Ungureanu şi Theodor Paleologu.

Concertul extraordinar Al Bano – difuzat în premieră şi exclusivitate la TVR 2 sâmbătă de la ora 19.00 – va aduce cele mai bune momente din cadrul spectacolului susţinut la Sala Palatului în iunie 2011 de celebrul artist. După colaborările precedente, Al Bano a avut-o din nou invitată pe scenă pe Paula Seling, împreună cu care a interpretat partiturile susținute inițial de Romina Power în cântecele care au făcut istorie: “Felicità”, “Sempre,sempre”, “Ci sarà”, “Sharazan”, “Libertà”.

Paşaport de România revine cu sezon nou de sâmbătă de la ora 18.00. Primul episod din acest sezon al emisiunii “Paşaport de România” aduce în faţa telespectatorilor un tânăr londonez, Nigel, deloc familiarizat cu viaţa de la ţară. Destinaţia pe care acesta a tras-o la sorţi îl duce într-un cătun din inima Munţilor Apuseni.

Fanii serialului CSI: Crime şi investigaţii (CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION-SUA, 2009) pot revedea sezonul X urmărind la TVR 2 episodul 1 sâmbătă, de la ora 21.00. Laurence Fishburne şi Marg Helgenbergen interpretează doi dintre detectivii celei mai bune echipe a unităţii de criminalistică a poliţiei – şi beneficiază de cele sofisticate echipamente pentru rezolvarea celor mai complicate cazuri.

Prima ediţie a noului sezon a emisiunii Timpul chitarelor va putea fi urmărită sâmbătă de la ora 23.00. Emisiunea de rock şi folk prezentată de Doru Ionescu şi Dan Cojocaru îi va avea ca invitaţi pe Mircea Baniciu & Pacifica, împreună cu prietenii lor Leo Iorga, Ana Baniciu şi Marius Bodochi.

Pe picior mare are programată prima ediţie din noul sezon duminică, 16 octombrie, de la ora 19.35. Prezentatorul Radu Rizea vă propune să vă apropiaţi de Ungaria şi să aflaţi mai multe despre vinurile de la Tokai, vizitând unul dintre magazinele de delicatese din Ungaria.

A.G. Weinberger aduce un nou sezon al emisiunii Acadeaua duminică, 16 octombrie, de la ora 23.00 cu muzică live, discuţii pe teme muzicale şi informaţii inedite din lumea artiştilor autentici. Invitaţii primei ediţii sunt: Guilty Lemon şi Liana Stanciu. Noul sezon aduce o rubrică nouă, intitulată „Domestic” – în care vor fi prezentate noile tehnici şi tehnologii de înregistrare audio, prin care telespectatorii pasionaţi de muzică pot învăţa să compună, să înregistreze şi să masterizeze o piesă chiar la ei acasă. Astfel, fiecare ediţie a emisiunii „Acadeaua” va descrie, unul câte unul, paşii care trebuie parcurşi pentru a denifitiva proiectul unei piese muzicale, într-o rubrică în care „mentor” este Andrei Constantinescu, specialist în digital recording. Rubrica “Vorbe practice despre show-biz” revine cu un invitat nou, permanent, în persoana avocatului Alexander Popa, care va lămuri aspectele legale pe care le implică un demers muzical şi care le va oferi sfaturi utile celor care vor să-şi protejeze propriile creaţii muzicale.

Bucuresti, 14.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *