free download 78 travel guides written by experts

“Ceaiul de la ora cinci” de Matthew Lombardo

Luni, 17 octombrie 2011, la ora 11.00, la clubul Ramada-Majestic din Bucureşti, Teatrul Naţional Radiofonic vă invită la audiţia spectacolului "Ceaiul de la ora cinci" de Matthew Lombardo. Interpretează Elena Negreanu, producţia şi coloana sonoră tehnico muzicală – Vasile Manta, regia artistică – Elena Negreanu.

Evenimentul reprezintă un omagiu adus de Teatrul Naţional Radiofonic, dar şi de publicul de la Majestic, doamnei Elena Negreanu, personalitate remarcabilă a Radioului public, aflată acum la vârsta de 93 de ani, regizoare de mare talent a teatrului la microfon, autoare a unor spectacole de autentică fineţe a expresiei radiofonice, dascăl competent şi intelectual de profundă şi reală vocaţie.

În "Ceaiul de la ora cinci" de Matthew Lombardo, doamna Elena Negreanu îi dă viaţă actriţei americane Katharine Hepburn, figură legendară din istoria filmului, într-un răvăşitor monolog, interpretat şi regizat cu atenţie la nuanţe, cu migală şi incontestabil har.

Îi mulţumim doamnei Elena Negreanu pentru prezenţa constantă la audiţiile cu public de la clubul Ramada Majestic, pentru onoarea de a fi lucrat acum, după decenii de experienţă ca actriţă şi ca regizoare, monologul "Ceaiul de la ora cinci" de Matthew Lombardo şi o sărbătorim ascultând împreună luni, 17 octombrie 2011, acest spectacol radiofonic de mare forţă.

Bucuresti, 14.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *