free download 78 travel guides written by experts

Sezonul de toamna Romania, te iubesc! s-a incheiat cu puterea exemplului

Duminică, ultima ediție România, te iubesc! din sezonul de toamnă le-a arătat telespectatorilor trei paliere de schimbare, de motivație, de acțiune și de reușită. Cele trei reportaje au fost urmărite de aproximativ 1 milion de telespectatori la nivel național, pe întreaga durată de difuzare.

România, te iubesc! a obținut la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, un rating mediu de 4.9 puncte și o cotă de piață de 14.9%, în timp ce postul clasat pe locul doi a obținut 3.3 puncte de rating și 10.0% share.

Echipa România, te iubesc! a reușit și în acest sezon să tragă semnale de alarmă acolo unde a fost nevoie, să puncteze neregulile statului, să aducă în prim plan consecințele dezastruoase ale lipsei de implicare. De la exodul românilor către țările nordice, la distrugerea frumuseților naturale din munții Bucegi, de la tragedia din clubul Colectiv până la abandonul școlar și analfabetismul din România, toate aceste probleme au fost urmărite îndeaproape de echipa emisiunii.

Duminica trecută, Cosmin Savu a pătruns în culisele DNA și le-a făcut cunoștință telespectatorilor cu unul dintre cei mai longevivi procurori. Dincolo de ușile închise se află oameni, care prin munca lor dau încredere cetățenilor și se implică direct în eliminarea corupției din această țară. Rareș Năstase a prezentat un cuplu de bloggeri care își educă copiii să fie responsabili social, să își ceară drepturile și să își croiască un altfel de viitor, iar Alex Dima a demonstrat că se pot întâmpla miracole și pentru copiii abandonați de părinți acolo unde există colaborare și determinare.

România, te iubesc! va reveni cu un nou sezon în care își va continua misiunea, iar reportajele pregătite vor scoate la lumină noi adevăruri despre țara în care trăim.

Toate reportajele marca România, te iubesc! pot fi văzute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau pe voyo.ro.

Bucuresti, 21.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *