free download 78 travel guides written by experts

Eugene Ionesco, visator sau absurd?

Marți, 22 decembrie, ora 20:00, Lavacow invită virtual publicul la o lecție despre artă postbelică și contemporană. Regula de participare constă în libertate totală a imaginației și sfidarea realității!

Spectacolul este asigurat de personaje fără trup și trupuri cu trei capete, costumate în culori primare și linii negre, zâmbete grotești și ochi fără pupile. Decorul virtual se întrepătrunde cu amintirea unei Cântărețe chele, a unui funcționar modest sau a unui rege visător și naiv, cu numele de Berenger sau Jean. Scenariul e asigurat de unicul Eugène Ionesco, care își etalează jocul și neconvenționalul prin două desene, "Sont-ils beaux" (preț de pornire: 200 euro) și "Characters" (preț de pornire: 200 euro). Visătorii și copiii deghizați în adulți primesc locuri de onoare.

Harry Guttman, Sami Briss, Marcel Iancu, Victor Brauner, Diet Sayler, Daniel Spoerri, Dumitru Gorzo, Salvador Dalí, Wassily Kandinsky, Henry Moore, Alexandru Ciucurencu, Constantin Piliuță, Corneliu Baba, Corneliu Brudașcu participă la rândul lor abstract, absurd, suprarealist, experimentalist la Licitația de Iarnă organizată de Lavacow. Vizitați www.lavacow.com și lasați-vă captivați de infinitul de posibilități ale artei!

Bucuresti, 21.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *