free download 78 travel guides written by experts

Sezonul 7 al serialului „Neveste disperate” se incheie: ultimul episod

va fi difuzat luni, 5 mai, la ora 20:00

Luni, 5 mai, de la ora 20:00, Diva Universal difuzează ultimul episod din sezonul 7 al serialului Neveste disperate.

În sezonul care se încheie, mutarea unei prietene vechi în cartier, petrecăreaţa Renee Perry (Vanessa Williams), a trezit multe amintiri vecinelor de pe Wisteria Lane. Sofisticata Renee are probleme în căsnicie, iar apariţia ei a provocat reacţii în vieţile tuturor nevestelor disperate, punându-le la încercare prietenia.

De asemenea, Paul Young (Mark Moses) a revenit în cartier – recent ieşit din închisoare, alături de noua lui soţie şi având motive aparent întunecate.  

Ultimul episod din sezonul 7, care va fi difuzat pe 5 mai, la ora 20:00, se intitulează Come On Over for Dinner. În finalul acestei serii, după weekend-ul nereușit, Tom decide să se mute într-un alt apartament, iar Bree nu se poate abține să o viziteze pe soția lui Chuck Vance, gest care va avea urmări neprevăzute. Și cina prilejuită de întoarcerea lui Susan este plină de evenimente, mai ales atunci când Gaby și Carlos sunt implicați într-un conflict violent. În final, doamnele sunt reunite de evenimente – deşi împrejurările nu sunt ideale.

Nu uitați: ultimul episod din Neveste disperate, sezonul 7, va fi difuzat luni, 5 mai, la ora 20:00. Numai la Diva Universal!

Bucuresti, 30.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *