free download 78 travel guides written by experts

Saxo Bank anunta posibilitatea de a tranzactiona stock options pe platforma sa

Saxo Bank, specialistul în tranzacționare și investiții online, anunțã lansarea tranzacțiilor de stock options pe platforma sa, atât pentru clienții retail, cât și pentru cei instituționali. Clienții Saxo Bank își vor putea consolida astfel portofoliile existente prin tranzacționarea mai multor clase de asseturi dintr-un singur cont și vor beneficia de avantajul Saxo Bank de tranzacționare pe marje cross-produs.

Nu vor exista praguri minime de tranzacționare sau costuri proprietare. Clienții vor putea folosi fie acțiunile, fie titlurile de stat drept colateral și vor putea exersa tranzacționarea de stock options online. Așa cum procedeazã cu întreaga sa ofertã, Saxo Bank va furniza suport și servicii multi-linguale.

Lansarea reflectã apetitul în creștere pentru stock options atât printre investitorii instituționali, cât și pentru retail, mãsurat printr-o creștere de 6.4% în tranzacționarea derivativelor pe exchange (ETD-uri), în 2013. Recenta volatilitate a pieței a atras mai mult traderii de opțiuni prin oportunitãți atractive de investiții, iar investitorii sunt mai conștienți de modul în care pot face hedging pe pozițiile lor în clase de asseturi precum acțiunile sau cum sã-și asigure câștigurile actuale.

Alan Plaugmann, Head of Platforms & Products la Saxo Bank, a afirmat:

“Ne strãduim constant sã furnizãm o platformã completã, eficientã, cu instrumente și funcționalitãți menite sã ofere clienților noștri un avantaj competitiv în arena multi-asset. Adãugarea opțiunilor pe acțiuni pe platforma noastrã marcheazã un pas important în aceastã dezvoltare permanentã a ofertei Saxo Bank, mai ales într-un moment în care apetitul pentru acest instrument este în creștere.

Investitorii cautã diversitate în classele de asseturi, instrumente și servicii financiare, motiv pentru care am construit o soluție flexibilã care acoperã atât segmentul instituțional, cât și retailul, permițãnd clienților noștri sã tranzacționeze opțiuni pe acțiuni într-un mod care servește cel mai bine strategiilor individuale de investiții”.

Saxo Bank va furniza inițial acces direct la cele mai lichide 200 stoc options din SUA, Europa și zona Asia Pacific. Acestea vor include top 50 stock options și ETF options din SUA; top 100 stock options din Europa; top 20 stock options din Hong Kong și top 30 stock options din Australia. De-a lungul anului, Saxo Bank va extinde oferta, pânã la un total de 350 de stock options.

De asemenea, Saxo Bank a semnat o înțelegere cu Options Industry Council (OIC) prin care materialul educațional furnizat de OIC va fi accesibil tuturor clienților Saxo Bank de pe glob.

Bucuresti, 30.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *