metalshow

Sezonul 5 al serialului „Hawaii 5.0” incepe, in premiera la Diva, marti,

22 septembrie, la ora 21:00

Hawaii pare un paradis tropical, dar acest lucru nu înseamnă că viaţa de poliţist este mai uşoară aici! Sezonul 5 al serialului Hawaii 5.0 are premiera la DIVA marți, 22 septembrie, la ora 21:00. În fiecare marți vor fi difuzate câte două episoade.

În noul sezon, mătușa lui McGarrett (Alex O’Loughlin) se întoarce în Hawaii cu vești surprinzătoare, Adam (Martin Starr) o cere în căsătorie pe Kono (Grace Park) și Danny (Scott Caan) primește vești tulburătoare despre fratele său, Matt (Dane Cook).

Printre invitații speciali care vor apărea în acest sezon se numără și actorii Melanie Griffith, Tom Berenger, William Shatner, Nick Jonas, Melina Kanakaredes, Natasha Henstridge și alții.

De asemenea, episodul 7 din acest sezon este cel cu numãrul 100 al seriei. În care McGarrett dispare, iar restul echipei pornește în căutarea lui. McGarrett se luptă pentru supraviețuire și în starea de agonie se vede pe el însuși în septembrie 2010.

Nu uitați: Hawaii 5.0, sezonul 5 începe marți, 22 septembrie, la ora 21:00. În fiecare săptămână vor fi difuzate câte două episoade.


Interviu cu GRACE PARK – în rolul lui Kono Kalakaua din serialul Hawaii 5.0

Despre GRACE PARK

Grace Park este cunoscută publicului larg graţie rolului din aclamatul serial „Battlestar Galactica”, în care juca nu unul, ci două roluri principale. Născută în Los Angeles şi crescută în Canada, Park are o diplomă în psihologie de la Universitatea British Columbia. După aceea, s-a orientat spre film şi TV şi a fost distribuită aproape imediat în filmul lui Jet Li „Să moară Romeo”. A mai jucat şi în filmul „West 32nd”.

Pe micul ecran, Park a mai avut roluri memorabile în „Stargate SG-1”, „Împotriva destinului”, „La limita imposibilului” şi „Edgemont”. A apărut şi în serialul canadian „The Border” şi, alături de Benjamin Bratt, în apreciatul serial „Vieţi curate”.

Park a fost aleasă drept una dintre „Cele mai sexy 100 de femei din lume” de către revista FHM şi Maxim a inclus-o în lista lor „Hot 100”. Momentan, Park locuieşte la Vancouver (British Columbia). Este născută pe 14 martie.

Sezonul 5 al serialului Hawaii 5.0 începe la DIVA marți, 22 septembrie, la ora 21:00 și în fiecare săptămână vor fi difuzate câte două episoade.

Interviu

1. Ce o așteaptă pe Kono, personajul tău, personajul tău, în sezonul 5 din hawaii 5.0?
Grace Park: Ştiu că are parte de întâmplări romantice! Nu sunt sigură în ce direcţie merg lucrurile, dacă pune punct relaţiei sau dacă aceasta avansează spre o nuntă. Habar n-am. Aştept să văd ce au pregătit pentru Kono, sper ca personajul ei să crească.

2. Pentru că în sezonul 5 vom urmări și episodul cu numărul 100 (episodul 7 al acestui sezon) – ai un moment preferat din ultimele 100 de episoade din Hawaii 5.0?
Grace Park: Da, este vorba despre momentul în care Scott e într-o dispoziţie distractivă şi începe să danseze, toată lumea care îl priveşte simte nevoia să facă la fel. E ceva viral. Dansează aşa, trăsnit, şi de obicei e cineva lângă el şi încep să danseze împreună. Îmi plac scenele de genul acesta. De obicei este vorba despre lucruri care au loc în spatele camerelor de filmat. La începutul sezonului 2, Kono are probleme, pare că va renunţa la poliţie, iar Chin își face griji pentru ea. Ne-am distrat foarte mult, mi-am vopsit părul, am îmbrăcat-o altfel, am machiat-o altfel. Şi n-am făcut totul într-un singur episod. N-am spus „Uite cum stă treaba, la finalul episodului am rezolvat totul şi am terminat povestea”. Am întins totul pe cinci episoade şi abia în al cincilea am pus punct traseului.

3. Ai o cascadorie preferată din ultimele 100 de episoade din „Hawaii 5.0”?

Grace Park: Sunt surprins că am ajuns la 100 de episoade, pentru că nu pare că a trecut atât de mult timp, deşi suntem aici de multă vreme. E destul de greu să-mi aduc aminte cascadoriile pe care le-am făcut… Una de care îmi aduc aminte este din primul sezon, episodul 2. Trebuia să mă bat cu o femeie în bucătărie, cred că cealaltă era rusoaică şi mă atacase cu un cuţit, ne băteam în toată bucătăria, apoi ajungeam la bibliotecă şi aterizam în piscină. A fost grozav, pentru că atunci când citisem scenariul am fost intimidată, nefiind obişnuită cu aşa ceva. Dar am venit cu o zi înainte, am repetat totul şi m-am distrat de minune. Multe cascadorii sunt distractive. La fel de mult îmi plac cascadoriile cu maşini. Nu conduc neapărat eu, dar dacă stau pe scaun şi maşina e condusă de un cascador, el ştie ce trebuie făcut. E foarte tare să stai în maşină în timpul cascadoriilor, pentru că știi că ești în siguranţă, dar simţi şi adrenalina, în acelaşi timp.

4. Care a fost guest star-ul care ţi-a plăcut cel mai mult până acum în „Hawaii 5.0”?
Grace Park: Am avut o mulţime de guest star-uri interesante, dar preferatul meu a fost Ian Anthony Dale, pentru că am avut multe scene împreună şi mi-a înfrumuseţat ziua. M-am simţit o actriţă cu „A” mare.

Bucuresti, 16.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *