metalshow

Grupul MOL angajeaza 200 de tineri talentati prin Programul Growww

"Fiecare călătorie către vârf începe cu alegerea corectă!"

· Provocările reale din viața unei companii îi vor întâmpina pe membrii viitoarei generaţii de participanţi ai GROWWW, care îşi încep carierele internaţionale în cadrul Grupului MOL şi ni se alătură în misiunea de schimbare a lumii cu ajutorul industriei de petrol şi gaze.
· GROWWW oferă talentelor de vârf un program unic de Business Education, dincolo de provocări profesionale remarcabile.
· De la inițierea programului în 2007, 1.770 de participanţi GROWWW s-au alăturat Grupului MOL. 83% dintre aceştia încă lucrează în cadrul companiei, iar 37% au fost promovaţi.


Grupul MOL, companie internaţională de top din industria de petrol şi gaze, urează bun-venit absolvenţilor proaspăt angajaţi, care îşi încep carierele internaţionale. Pe parcursul celor două zile ale evenimentului MOL Group OnBoarding, desfășurat în Zagreb, 200 de tineri profesionişti au avut ocazia să cunoască energia pozitivă a membrilor Grupului MOL. Grupul MOL a lansat programul GROWWW în 2007, iar acesta s-a dovedit a fi o soluţie inedită în descoperirea şi atragerea tinerelor talente. 1.770 de absolvenţi au fost angajaţi prin program, iar rata de retenție este de 83%, un nivel record pentru acest domeniu.

“Suntem mândri să oferim celor 200 de tineri talentați , ambiţioși și bine pregătiți oportunitatea de a participa la programul de recrutare şi dezvoltare GROWWW, din cadrul Grupului MOL, pentru a-şi începe cu această ocazie cariera internaţională. Cu ajutorul programului GROWWW, tinerii absolvenţi au șansa de a înfrunta provocările reale ale mediului de afaceri şi de a schimba lumea prin industria de petrol şi gaze, utilizând propriile lor energii pozitive”, a declarat Zdravka Demeter Bubalo, Vice Preşedinte pentru Resurse Umane al MOL Group.

Începând din martie 2015, absolvenţi din Bosnia Herțegovina, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Italia, Pakistan, Polonia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia s-au înscris în programul GROWWW. În acest an, peste 10.000 de candidaţi din domenii diverse, inclusiv inginerie, economie, geoştiinţe şi ştiinţe sociale și-au depus candidaturile în programul GROWWW, în cele trei luni rezervate înscrierilor.

“Cu GROWWW am obţinut şansa de a-mi începe cariera la nivel internaţional. Pe parcursul programului de un an,am avut ocazia să învăț și să cunosc nemijlocit procesele de afaceri din industria de petrol și gaze. Grupul MOL a luat o decizie grozavă creând acest program, deoarece ajută proaspeţii absolvenţi să își identifice punctele forte şi punctele slabe, pentru a vedea în ce sens se pot dezvolta personal şi profesional. Acest lucru a reprezentat pentru mine un fundament solid, pentru ca acum să pot lucra în companie şi să mă ocup de provocările zilnice ale postului meu actual de partener HR”, a declarat Dino Lučan, fost participant al programului GROWWW.

Pe parcursul programului intensiv de un an, participând la Business Education Programme (BEP), studenţii vor căpăta perspective ale industriei, vor stabili şi dezvolta relaţii profesionale. Participanţii GROWWW au ca mentor un coleg senior şi pot folosi aplicaţia Grupului MOL „SpingMe”, care îi ajută să își evalueze și să dezvolte cunoștințele si aptitudinile personale, inclusiv pe cele care țin de cultura companiei.

După terminarea programului, majoritatea participanţilor GROWWW îşi pot continua cariera în cadrul Grupului MOL, pe poziţii de expert, specialist sau chiar manager. Majoritatea participanţilor au devenit parte din resursa umană a MOL Group, când programul a început în 2007 şi au rămas în continuare în companiile Grupului. Programul GROWWW încurajează femeile să îşi accelereze dezvoltarea profesională, astfel încât a atras un procent remarcabil de participanţi de sex feminin în acest an (35%). Acesta este un rezultat peste media industriei de petrol şi gaze, iar ceea ce este şi mai remarcabil este faptul că acest procent este peste media înregistrată în prezent în Grupul MOL. 1.770 de candidaţi GROWWW au fost recrutaţi încă de la debutul programului în 2007, iar 37% din foştii participanţi la program au fost promovaţi în cadrul companiei.

Cu remarcabilul program GROWWW, Grupul MOL îşi propune să menţină şi să dezvolte talentele pentru a susţine cu succes necesitățile companiei. Grupul MOL şi companiile membre au devenit unii dintre cei mai atractivi angajatori din sectorul de petrol şi gaze, ca urmare a programelor recunoscute internațional pentru atragerea și dezvoltarea de talente, GROWWW, FRESHHH şi UPPP.

BUDAPESTA / Bucuresti, 16.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *