bucharest tech week 2021

Servicii DDD pentru un mediu sanatos – Alege o companie de incredere

Serviciile de dezinsectie, dezinfectie si deratizare Valcea trebuie contractate periodic de catre persoanele juridice pentru asigurarea unei desfasurari a activitatilor cotidiene in conditii optime de siguranta. In functie de domeniul de activitatea, legea prevede diferite intervale la care trebuie adoptate aceste masuri de protectie. Astfel, dezinsectia se va face la nevoie, cu conditia ca intervalele sa nu fie mai mari de 3 luni, iar deratizarea este recomandat a se face o data la 6 luni.

Pentru asta este indicat sa colaborezi cu una din companiile care presteaza servicii de dezinfectie, deratizare si dezinsectie Valcea, pentru persoane juridice si fizice, asigurand confortul unui spatiu sigur, fara daunatori pe o perioada indelungata.

sursa foto agromadpest.ro

Ce este operatiunea de dezinsectie?

Dezinsectia este o operatiune complexa a carei scop este prevenirea sau eliminarea oricarui tip de insecta daunatoarea dintr-un spatiu dat. Aceste spatii pot fi de orice natura: centre rezidentiale, centre comerciale, fabrici, restaurante, depozite, unitati de invatamant etc.

Operatiunea de dezinsectie se poate realiza prin mai multe metode, determinate de tipul de spatiu, de tipul de daunatori si de gradul de infestare:

  • Aplicare de gel: se utilizeaza un dispozitiv special prin care se aplica gelul in spatiul infestat;
  • Stropire: prin intemediul unui dispozitiv numit pompa, se stropeste substanta activa amestecata cu apa;
  • Vaporizare: in acest caz, se utilizeaza un dispozitiv care transforma substanta activa in aerosoli care se depun incet pe toate suprafetele.

Cum sa alegi o firma potrivita pentru servicii de dezinsectie?

1. Crearea unei liste cu informatii clare: inainte de a contacta firme care se ocupa de servicii dezinsectie trebuie sa clarifici cateva detalii cheie care le va ajuta sa estimeze un cost. Aceste detalii pot cuprinde:
Informatii de baza despre industria in care activeaza firma;

  • Locatia firmei si tipul de constructie;
  • Suprafata utila;
  • Bugetul stabilit;
  • Tipul de daunatori observati.

2. Identificarea unor companii de incredere: pentru aceasta folositi cat mai multe recomandari, cautati recenzii online si puneti intrebarile potrivite despre experienta in domeniu, substantele utilizate, existenta autorizarilor necesare pentru utilizarea anumitor produse, profesionistii angajati etc. Aspectul cel mai important este atentia la sanatatea persoanelor sau animalelor care utilizeaza spatiile ce urmeaza a fi supuse dezinsectiei. Pentru a te asigura de acest lucru, trebuie sa afli cat de multe informatii despre produsele ce urmeaza a fi folosite.

3. Solicitati un model de contract: este necesar sa vedeti care sunt conditiile contractuale si cum mai puteti modifica aceste conditii.

sursa foto agromadpest.ro

Alege servicii profesionale oferite de firma potrivita

Agromadpest.ro poate fi locul ideal de unde sa incepi cercetarea pentru firma de prestari servicii dezinsectie si nu numai, deoarece firma se ocupa si de deratizare sau dezinfectie. Acesti profesionisti cunosc foarte bine efectele negative ale daunatorilor de orice fel si de aceea utilizeaza metodele si substantele potrivite pentru a elimina si preveni eventualele probleme.

Agromadpest este o companie cu sediul in judetul Valcea, al carei obiect de activitate este prestarea de servicii de dezinsectie, deratizare si dezinfectie Valcea prin utilizarea unor produse de inalta calitate, ce respecta cu strictete standarde europene impuse in domeniu.

Intrucat nu intotdeauna este necesara interventia unui specialist, infestarea sau infectarea fiind minime, compania pune la dispozitie o serie de produse cu instructiuni clare pe care orice client le poate utiliza singur.

Articol de Adrian S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *