free download 78 travel guides written by experts

Seri de mai cu Anda Adam

Anda Adam se pregateste sa cucereasca serile lunii mai si ale intregii veri cu cel mai nou single interpretat in colaborare cu CRBL: „Seri de mai".

Cu un look sport si fresh, Anda ne aduce o gura de aer proaspat prin aceasta noua piesa care da dependenta de la primul play. Cat despre interventia lui CRBL, aceasta reprezinta condimentul perfect pentru o piesa delicioasa.

Ritmul catchy si versurile care te fac sa o fredonezi instant sunt elementele ideale care compun un hit. Prin aceasta lansare, Anda isi doreste sa dea tonul cluburilor si teraselor de la mare, incepand cu 1 mai si continuand toata vara. „Incepem vara in forta, vreau ca piesa sa se auda la mare si sa transformam 1 mai muncitoresc in 1 mai sarbatoresc", a declarat Anda Adam. Artista a adaugat: „Colaborarea cu CRBL a decurs rapid, strofa lui este exact ce trebuie. Aveam nevoie de cineva pentru o parte de rap, iar el a fost omul potrivit".

Muzica: Cristian Maier, Alexandru Constantin Craciun.
Text: Cristian Maier, Alexandru Constantin Craciun, CRBL.
Editor: Roton Music Publishing © & (P) 2015 ROTON MUSIC
Regia: Alex Ceausu

Regia clipului ii apartine lui Alex Ceausu, cel care a mai lucrat cu Anda si pentru videoclipul „Gloante Oarbe".

Filmarile au fost degajate, atat datorita atmosferei destinse, cat si conditiilor optime de pe platou. De data asta, Anda nu s-a mai confruntat cu temperaturile scazute de la precedentul sau clip. „Timpul petrecut la filmari a decurs usor, de la sine. M-am plimbat cu bicicleta lui CRBL, ba chiar le-am aratat tuturor o noua formula de salut inspirata din filmul Get Hard (Mare si Tare)", a declarat amuzata Anda.

Bucuresti, 22.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *