Senior Software pentru HTP Medical

Senior Software a creat noua identitate online pentru compania HTP Medical prin intermediul website-ului www.htpmedical.ro.  Noul website prezinta informatii despre companie, noutatile din domeniu si intreaga gama de echipamente medicale importate si distribuite de catre HTP Medical.

Lansat de HTP Medical la 10 ani de activitate pe piata romaneasca, website-ul www.htpmedical.ro are misiunea de a comunica imaginea companiei, prezentarea produselor importate si distribuite, dar si consolidarea pozitiei pe piata careia i se adreseaza. Website-ul ofera furnizorilor de servicii de ingrijire medicala o perspectiva actuala asupra noilor solutii medicale, dandu-le ocazia sa isi imbunatateasca afacerile si activitatea profesionala.

Infiintata in 1996, HTP Medical este una din companiile de top in furnizarea de solutii, echipamente, accesorii si servicii pentru unitati spitalicesti, ambulatorii si de specialitate din Romania. Oferta HTP Medical cuprinde infrastructura, echipamente si dispozitive medicale folosite in stomatologie, clinici ambulatorii de specialitate, neonatologie, chirurgie si terapie intensiva.

„Pozitionarea noastra actuala ca furnizor de solutii complete pentru domeniul medical a necesitat o redefinire a identitatii de companie, implicit a identitatii online. Consideram website-ul o carte de vizita cu care ne mandrim si unul dintre primele repere pe care le obtine un potential client despre noi si despre valorile noastre. Colaborarea cu Senior Software a continuat, ca urmare a experientei foarte bune de lucru pe care o avem deja. Dincolo de serviciile creative excelente, ne-a interesat foarte mult suportul tehnic si consultanta in optimizarea prezentei online ce urmeaza lansarii site-ului”, a declarat Octavian Netcu, Director General HTP Medical.
Printre proiectele rezultate in urma colaborarii de aproape doi ani dintre Senior Software si HTP Medical se numara si website-ul www.medela.ro , un magazin virtual de prezentare si vanzare online al cunoscutelor produse pentru alaptare Medela.

„Proiectul de dezvoltare web pentru HTP Medical a avut in vedere un target clar, caruia i s-a oferit informatie de specialitate. Simplitatea in utilizarea unui volum mare de informatie si regasirea rapida a produselor de interes au fost conditii obligatorii pentru succesul proiectului. In plus, website-ul este bazat pe sistemul nostru proprietar de Content Management (CMS) pentru a asigura scalabilitate si usurinta update-urilor. Scopul site-ului este de a fi un intrument eficent de marketing si comunicare online, care sa reflecte cu fidelitate calitatea produselor si serviciilor companiei”, a declarat Mihai Tataru, Managing Partner Senior Software.

Bucuresti, 17.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *