Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Germanos prin Media Insight

te conecteaza cu tehnologia

Media Insight a fost desemnata agentia de planificare si cumparare media a Germanos Telecom Romania, in urma unei evaluari preliminare desfasurata la inceputul acestui an.

„Media Insight, parte a grupului de comunicare cu care colaboram si in Grecia, s-a dovedit optiunea cea mai buna pentru Germanos si in Romania, parteneriatul reflectand cresterea din ultima perioada a investitiilor Germanos pe piata de media din Romania.” a declarat Adelina Pasat, Director de Marketing Germanos Romania.

Media Insight va oferi pentru Germanos servicii media de planificare strategica si tactica, monitorizare, cercetare si analiza a mediului competitiv, evaluare, servicii de negociere, cumparare de spatiu media, precum si proiecte de media creativa.

In acest an, strategia media la nivel national are ca suport principal de comunicare televiziunea, cu un mix de opt canale TV, si Internetul. La nivel local se vor folosi ca vehicule media presa si radioul.

„Suntem convinsi ca avem toate resursele de comunicare necesare clientului Germanos pentru a-si consolida pozitia de lider pe piata de retail de tehnologie mobila,” a declarat Bogdan Prajisteanu, Managing Director Media Insight.

Media Insight este o agentie de planificare strategica si implementare media, cu o experienta de sase ani pe piata din Romania. Media Insight face parte din grupul international WPP si este in prezent recunoscuta drept una dintre principalele agentii de media romanesti.

Germanos Telecom Romania, filială a grupului Germanos, cel mai mare retailer de telecomunicaţii din Europa Centrală şi de Sud-Est, este cel mai dinamic retailer de pe piata de profil din tara noastra. In prezent, Germanos detine 101 magazine proprii, are peste 60 de dealeri si ofera produsele si serviciile operatorilor de telefonie mobila Connex -Vodafone si Cosmote.

Bucuresti, 17.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *