free download 78 travel guides written by experts

Seminarii de fashion si de beauty, in luna octombrie la Sun Plaza

Sun PlazaPentru a oferi vizitatoarelor sale răsfăţul pe care îl merită la început de sezon, Centrul Comercial Sun Plaza organizează în luna octombrie două noi seminarii, susţinute de specialişti cu renume, şi o sesiune de antrenamente sportive. În cadrul celor două seminarii, unul de fashion şi unul de beauty, doamnele şi domnişoarele vor primi informaţii valoroase despre noile tendinţe în materie de modă şi frumuseţe şi, în acelaşi timp, se vor bucura de un plus de energie şi încredere în sine. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac prin aplicaţia dedicată de pe pagina de Facebook Sun Plaza Shopping Center. Ambele seminarii se desfăşoară în zona restaurantelor, de la etajul 1.

Pe 4 octombrie 2014, începând cu ora 17:00, Sun Plaza a pregătit o întâlnire cu echipa Strike a Pose, în care  doamnele şi domnişoarele vor învăţa ce înseamnă un detox de garderobă. La Seminarul de Fashion, consultantele de modă Mădălina Drăgoi şi Ailin Ibraim vor prezenta care sunt piesele vestimentare pe care participantele trebuie să le dăruiască odată cu schimbarea sezonului, ce merită să păstreze în garderobă şi cum să ia cele mai bune decizii în materie de stil. În plus, fashionistele vor avea ocazia să aprofundeze noile cunoştinţe de stil în cadrul unei sesiuni practice şi să afle secretele shopping-ului inteligent.

Cel de-al doilea seminar va fi o lecţie deschisă despe frumuseţe susţinută de Dana Sota, figură iconică în industria de beauty din România. Sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 17:00, la Seminarul de Beauty, participantele vor afla care sunt paşii obligatorii de îngrijire, cum să aleagă produsele potrivite, cum să evite greşelile comune în materie de skincare, cum să se machieze şi cum să aibă grijă de părul lor. Totodată, vor afla ce înseamnă estetica trupului, care sunt produsele de îngrijire pentru acasă, dar şi care sunt beneficiile pe care le oferă saloanele de estetică.

Sâmbătă, pe 11 octombrie 2014, vizitatoarele sunt invitate să accepte provocarea sportului la Body Revolution, o sesiune de antrenamente ce include activităţi pentru cei mici şi pentru cei mari. Evenimentul va avea loc între 15:30 şi 18:30, la etajul 1 al centrului comercial, iar înscrierile se fac pe contact@vivasportclub.ro până vineri, 10 octombrie 2014, la ora 18:00. Toate participantele care acceptă provocarea vor avea ocazia de a câştiga prin tragere la sorţi abonamente şi invitaţii duble la clubul Viva Sport.

Pe lângă cele două seminarii gratuite şi sesiunea Body Revolution, luna octombrie aduce şi alte noutăţi pentru vizitatorii Sun Plaza. Începând cu 3 octombrie 2014, toţi care care îşi fac cumpărăturile în centrul comercial, au ocazia să participe la o promoţie cu numeroase premii. Timp de 10 zile, la Sun Plaza Shopping Center vor fi oferite peste 840 de vouchere ce vor putea fi folosite la comercianţii din zona restaurantelor sau în magazinele de fashion şi de beauty. În plus, toţi participanţii la promoţie vor fi automat înscrişi în cursa pentru pentru cele cinci vouchere de cumpărături, fiecare în valoare de 1.000 de lei. Marii câştigători vor fi stabiliţi prin tragere la sorţi, pe 13 octombrie 2014.
Mai multe detalii pe www.sun-plaza.ro şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Bucuresti, 01.10.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *