metalshow

Cinci Sagetatori intra in Cafeneaua astrelor

Sâmbătă, 20 octombrie, orele 13.00 şi 14.20, la TVR 1

Marius Florea Vizante şi-a propus, pentru ediţia din 20 octombrie, să invite în Cafeneaua astrelor cinci Săgetători get-beget, care vor arăta dacă se verifică ceea ce se ştie despre acest semn zodiacal.

Mihai Trăistariu, Monica Ghiurco, Marcel Pavel, Cornel Fugaru şi Cornelia Rednic – alături de soţul ei, Lupu Rednic, care va confirma trăsăturile de Săgetător ale Corneliei – vor încerca să facă faţă tiradei de întrebări pe care Dan Teodorescu le-a pregătit pentru ei. În plus, telespectatorii vor avea şansa de a vedea imagini inedite cu cei cinci invitaţi, dar şi fotografii din copilăria lor. Şi, pentru că tot se va vorbi despre copilărie, în cafenea va intra şi unul dintre copiii Săgetător – Alina Eremia, cea care a reprezentat cu succes România la concursul Eurovision Junior din 2005. Pentru că toţi invitaţii beneficiază de analize amănunţite din partea astrologului şi psihologului de serviciu, Mariana Cojocaru va face portretul fiecăruia din punct de vedere astrologic şi le va explica aceste trăsături, ca psiholog. Va fi prezentă şi farmacista Iulia Preda, care îi va consilia cu privire la eventualele afecţiuni care pot apărea la nativii zodiei Săgetătorului şi va oferi reţete naturiste de frumuseţe şi de menţinere în formă pentru toţi cei născuţi sub acest semn. Scriitoarea Doina Jela va face recomandări de lectură potrivite zodiei lor, dar va vorbi şi despre autori celebri, nativi ai semnului respectiv.

Se spune că Săgetătorii sunt înclinaţi spre obsesii şi pasionaţi de jocurile de noroc. Dacă aceste trăsături se aplică şi celor cinci vedete din platou vom afla urmărind evoluţia lor la Cafeneaua astrelor, sâmbătă, la prânz, pe TVR 1.

Bucuresti, 19.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *