free download 78 travel guides written by experts

Securitatea sistemelor IT traduce nevoia constanta de securitate umana

Agora Media organizează miercuri, 12 noiembrie 2008, la Bucureşti, o conferinţă dedicată soluţiilor de securitate a datelor.

Agora Media, în parteneriat cu CIO Council şi Institutul Bancar Român organizează conferinţa „Prevenirea pericolelor IT şi non-IT (Securitate)”. Evenimentul va avea loc miercuri, 12 noiembrie 2008, în Aula Institutului Bancar Român, începând cu ora 08:30.

Pe plan militar global lupta se desfăşoară oarecum în surdină şi în regiuni cât de cât limitate geografic, însă pe plan civil ea este cât se poate de „fierbinte”. Indiferent că este vorba de viruşi, viermi, troieni sau, mai nou, phishing, atacurile externe asupra reţelelor informatice sunt constante şi din ce în ce mai feroce. Iar la acestea se adaugă atacurile interne din sânul organizaţiilor, reprezentate de neglijenţe, scurgeri de informaţii şi furturi de date. Victimele nu se mai numără pe câmpul de luptă, ci se adună în sume de bani transferate ilegal dintr-un cont în altul şi în mii de oameni care îşi plâng pierderile financiare suferite.

Tocmai de aceea, o temă precum „Securitatea datelor” nu reprezintă decât o expresie palidă a nevoii crunte de blindaj, personal sau corporatist, pus în calea răului. Aceasta reprezintă şi tema principală a conferinţei ATC dedicată securităţii datelor.

Evenimentul din seria Agora Technology Conferences (ATC) se adresează persoanelor de decizie şi directorilor IT din marile companii din România şi/sau instituţiile financiar-bancare, telecom şi utilităţi, companii cu o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro şi directorilor de IT din Administraţia Publică Centrală.

Reprezentanţi ai companiilor RedHat, BitDefender, Cisco România, IT Secure Pro, LASTING System, Axel Soft IT Group, GECAD NET, Bull, EMC2, Aruba vor prezenta soluţiile şi serviciile de securitate pe care le propun companiilor. Prezentările şi dezbaterile din cadrul conferinţei se vor axa pe conceptele şi soluţiile IT&C de ultimă oră legate de nevoile companiilor de a obţine rapid răspunsuri pentru a putea lua decizii.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, portalul acasa.ro, Clubafaceri.ro, Comunicatedepresa.ro, MediaLook, Wall-Street, eWeek România, Agora News, PC Magazine şi Channel Partner România.

Bucuresti, 10.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *