free download 78 travel guides written by experts

“auto motor si sport” lanseaza AUTO CATALOG 2009

Aflat la a 13-a editie,  AUTO CATALOG 2009, editat de “auto motor si sport”, poate fi gasit acum la toate standurile de presa.

AUTO CATALOG este o publicatie anuala premium, cu o traditie de peste 30 de ani, tiparita in 18 editii internationale. In Romania, AUTO CATALOGUL ‘’auto motor si sport’’ este liderul publicatiilor de acest fel inca din 1996, fiind editat fara intrerupere in varianta tiparita sau electronica.

Editia 2009 prezinta in 300 de pagini full-color toate autotursimele produse in prezent pe mapamond, precum si modelele ce vor debuta pe piata din 2009.  AUTO CATALOG 2009 este structurat pe trei sectiuni distincte.

Prima sectiune este destinata automobilului viitorului, in acest capitol fiind trecute in revista studiile si conceptele care vor influenta prin design si tehnologie automobilul anilor ce vor urma.

A doua sectiune si cea mai ampla este destinata producatorilor de autoturisme la nivel mondial, prezentati in ordine alfabetica. Acest capitol cuprinde informatii despre toate modelele aflate in prezent in productie, dar si despre modele ce vor intra in fabricatie sau vor ajunge pe piata din 2009. Fiecare model este prezentat prin ilustratie si un text informativ despre detaliile tehnice si elementele care il caracterizeaza sau il deosebesc, in clasa sau pe piata unde este comercializat. Pentru toate automobilele prezente aici este oferita o fisa completa cu caracteristici tehnice, motorizari si preturi.

A treia sectiune este dedicata automobilelor exotice si celor produse in serie limitata, fiecare model fiind insotit de adresa si datele de contact ale manufacturierului.

AUTO CATALOG 2009, prin complexitatea informatiei prezentate, a datelor tehnice si a noutatilor, este publicatia de referinta numarul 1 pentru piata auto din Romania.

" AUTO CATALOGUL ‘’auto motor si sport’’, editat an de an este o referinta pe piata publicatiilor auto din Romania. Editia 2009, include prezentarea a peste 3000 de modele fabricate in prezent pe mapamond sau in curs de a intra in productie, fiind practic cea mai completa oglinda a fenomenului auto. Nu doar un produs destinat pasionatilor automobilului, ci si un instrument practic pentru cei care intentioneaza sa-si achizitioneze un automobil nou", declara Adrian Dragan, redactor sef ‘’auto motor si sport’’.

Bucuresti, 10.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *