free download 78 travel guides written by experts

Realitatea.NET lanseaza doua proiecte editoriale noi: Alegeri si Anchete

Alegeri.Realitatea.NET prezintă, în timp real, cursa electorală parlamentară din această toamnă, în timp ce Anchete.Realitatea.NET găzduieşte dezvăluiri şi investigaţii pe cele mai incendiare subiecte.

Alegeri.Realitatea.NET, laboratorul online de ştiri electorale, transmite, din aproape în aproape, primul vot uninominal din istoria României. Cele mai fierbinţi noutăţi din campaniile candidaţilor, ultimele rezultate ale sondajelor, favoriţii pentru funcţia de prim-ministru, cum se desfăşoara votul la urne, ce se întâmplă la Biroul Electoral Central sau care sunt reacţiile formaţiunilor politice sunt doar câteva din subiectele care vor fi abordate pe noua platformă online.

În plus, Alegeri.Realitatea.NET pune la dispoziţia userilor săi „Ghidul alegătorului”. Acesta cuprinde toate modificările noului sistem electoral, repartizarea pe judeţe a celor aproape 3000 de candidaţi, dar şi posibilitatea de a adresa întrebări şi comentarii legate de alegeri.

 Anchete.Realitatea.NET aduce în prim plan dezvăluiri de ultimă oră din cele mai de interes domenii pentru români, precum politică, economie şi sfera socială. Platforma conţine articole în exclusivitate şi produse jurnalistice realizate de Deparatamentul Anchete/Reportaj al trustului Realitatea – Caţavencu, înfiinţat la începutul acestui an sub conducerea Emiliei Şercan.

În cadrul secţiunii „Ia atitudine!” de pe Anchete.Realitatea.NET userii  au ocazia de a propune ei înşişi subiecte de anchete, semnalând neregulile observate şi oferind „ponturi” jurnaliştilor. În acelaşi timp, în „Revista presei de investigaţii”, aceştia pot urmări toate articolele de gen apărute în presa centrală.

Alegeri.Realitatea.NET şi Anchete.Realitatea.NET sunt platforme integrate ale portalului Realitatea.NET deţinut de grupul Realitatea-Caţavencu.

Bucuresti, 10.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *