Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Seara de lectura: „Tanara, vreau cariera!” de Hannah Seligson

Curtea Veche Publishing și 121.ro vă invită mâine, 28 aprilie, la o seară de lectură dedicată volumului Tânără, vreau carieră! de Hannah Seligson. Evenimentul va avea loc începând cu ora 18.30 la Librăria Cărturești de la Muzeul Țăranului Român și o va avea ca invitată pe Delia Burnham, Country Manager la CVO Recruitment Simplika.

Jurnalista Hannah Seligson a intervievat femei de afaceri de succes, dar și sute de fete aflate la începutul carierei pentru a reuși să adune între paginile acestui volum sfaturi practice, puncte de vedere și liste utile, dar și trucuri inedite pentru a începe cu dreptul ascensiunea în orice domeniu profesional. Cum să te comporți, cum să te îmbraci, cum să te formezi profesional la primul loc de muncă, cum să faci față unui șef dificil și cum să lucrezi cu femeile sunt doar câteva dintre subiectele abordate în volum.

Nan Mooney, autoare a cărţii I Can’t Belive She Did That, spune despre Tânără, vreau carieră! că „ar trebui să facă parte din biblioteca fiecărei femei care lucrează, indiferent că are o slujbă de 10 zile sau de 10 ani.“

Volumul, apărut în colecția Stiletto Books, a fost lansat la editura Curtea Veche în luna martie 2011 și poate fi găsit cu prețul de 24 lei în librării și cu cel de 20 lei pe site-ul www.curteaveche.ro.

Bucuresti, 27.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *