free download 78 travel guides written by experts

Nikon lanseaza primul obiectiv 50mm f/1.8 cu motor de focalizare incorporat

SKIN, unic importator Nikon in Romania si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, are placerea sa anunte lansarea primului model de obiectiv NIKKOR 50mm f/1.8 cu motor de focalizare incorporat.

Noul obiectiv AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G este prevazut cu un sistem optic reproiectat pentru a raspunde cerintelor noilor aparate DSLR Nikon din gamele DX si FX si ofera utilizatorilor posibilitatea de a descoperi beneficiile unei diafragme rapide intr-un pachet foarte accesibil. 

Design-ul optic cuprinde sapte elemente in sase grupe, inclusiv un element asferic pentru o calitate superioară a imaginii. Sistemul Silent Wave Motor (SWM) asigură o focalizare automată discreta si exacta. Compatibil cu gama de aparate foto Nikon DSLR în format FX, obiectivul oferă o distanta focală de 75mm (echivalent) atunci cand este utilizat cu gama de aparate foto Nikon DSLR in format DX.

Diafragma rapida cu o deschidere maxima f/1.8 face din noul obiectiv Nikon de 50mm o alegere excelentă in conditii cu luminozitate redusa sau atunci cand este nevoie de o profunzime de camp redusa. Efectului bokeh obtinut cu ajutorul acestui obiectiv evidentiaza subiectii, oferind totodata o estetica deosebita. De asemenea, poate fi utilizat fara surse de lumina suplimentare, obtinandu-se cu toate acestea imagini foate clare. Diafragma rapida asigură si un vizor luminos, facilitand procesul de incadrare si pregatire pentru fotografiere.

Cantarind doar 185 de grame si fiind dotat cu montura din metal, etansa, acest obiectiv portabil, uşor şi compact este perfect pentru portretistica, dar si pentru peisaj sau fotografie de interior. Obiectivul combina cu succes o distanta focala clasica, viteza si optica performanta, oferind utilizatorilor solutii pentru numeroase situatii de fotografiere.

Radu Niculescu, Brand Manager Nikon in Romania, declara: „50mm f/1.8 a fost dintotdeauna unul dintre obiectivele preferate ale fotografilor, indiferent de nivelul de experienta. Este pentru prima oara cand Nikon ofera acest obiectiv clasic cu un motor de focalizare incorporat, putand fi astfel utilizat si de catre detinatorii de aparate DSLR fara motor intern de focalizare, precum D3100 sau D5100”.

AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G va fi disponibil la partenerii Nikon din intreaga tara in prima jumatate a lunii iunie 2011.

Bucuresti, 27.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *