metalshow

Seara de comedie marca Las Fierbinti a fost urmarita de milioane de telespectatori

Umorul de cea mai bună calitate a calificat aseară Las Fierbinți pe primul loc în clasamentul audiențelor! Comedia autentică românească a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, episodul fiind urmărit în medie, la nivel național, de peste 2 milioane de telespectatori. În minutul de maximă audienţă, de la 20:58, Las Fierbinți a fost urmărit de peste 2.6 milioane de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, persoane cu vârsta între 18 și 49 de ani, Las Fierbinți a înregistrat 13.9 puncte de rating și 30.4% share, în timp ce următorul post clasat a obținut 7 puncte de rating și 15.2% share pe această categorie.

Gianina s-a angajat ca profesor suplinitor la școala primară din localitate. Devenită o profesoară de chimie extrem de îndrăgită de elevii săi, aceasta a ridicat semne de întrebare în rândul părinților. Firicel s-a aliat cu Celentano și au mers de urgență la școală la o discuție cu directoarea unității de învățământ, în al cărei rol a jucat Stela Popescu, alarmat fiind de pretențiile suplinitoarei Gianina: smartphone și profil de Facebook pentru fiecare elev.

La cârciuma din sat, Bobiță și Dorel sunt puși pe renovat. Cel mai cunoscut cârciumar din România și-a dorit cu ardoare o schimbare a aspectului localului, astfel încât a luat decizia de a schimba celebrul gard din navete. După achiziția materialelor necesare, specialiștii în construcție l-au sfătuit să schimbe lemnul, cu plasă. Sau beton. Sau plexiglas. Până la urmă, datorită specialiștilor, gardul a rămas neschimbat.

Bucuresti, 09.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *