Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Grayling asigura comunicarea pentru Congresul Mondial al Energiei – Istanbul 2016

· Birourile Grayling din Turcia și Marea Britanie vor asigura comunicarea la nivel global pentru Congresul Mondial al Energiei, care se va desfăşura la Istanbul, în octombrie 2016

Grayling (@GraylingPR), una dintre cele mai mari agenții de consultanță în comunicare la nivel global, a fost desemnată în urma unei licitaţii să deruleze activităţile de comunicare pentru Congresul Mondial al Energiei, care va avea loc la Istanbul, în perioada 10-13 octombrie 2016.

Congresul se desfăşoară o dată la trei ani şi reprezintă evenimentul de referinţă al Consiliului Mondial al Energiei, precum şi cel mai mare forum la nivel internaţional pentru lideri și analiști, în cadrul căruia sunt dezbătute soluţii la problemele din sectorul energiei. A 23-a ediţie a Congresului Mondial al Energiei, având ca temă “Embracing New Frontiers”, se va desfăşura la Istanbul. De la prima sa ediție, din anul 1924, congresul a fost găzduit de peste 20 dintre marile oraşe ale lumii.

Birourile Grayling din Istanbul și din Londra vor oferi consultanță strategică gazdelor Congresului, Guvernul turc şi Consiliul Mondial al Energiei, asigurând strategia de comunicare, relația cu presa internaţională şi comunicarea în social media înainte de eveniment și pe perioada desfășurării acestuia. Totodată, rețeaua globală Grayling va sprijini punctual comunicarea pentru Congres și din alte locaţii importante la nivel internaţional.

„Congresul Mondial al Energiei este un eveniment cu un impact major la nivel global, care se bucură de o participare largă la nivel de miniștri și jucători importanţi din sectorul energiei din întreaga lume. Suntem deosebit de încântaţi că am fost aleși parteneri pentru activitățile de comunicare pentru acest summit mondial de prestigiu”, a declarat Ana Dodea, Managing Director, Grayling Turcia.

„Am fost impresionați de experienţa vastă a Grayling, de colaborarea echipelor la nivel internaţional și de înțelegerea în profunzime a dinamicii actuale din sectorul energiei la nivel mondial. Suntem nerăbdători să începem acest parteneriat, care se anunţă a fi unul de succes”, a precizat Suleyman Bulut, Director Executiv al Comitetului Turc de Organizare a Congresului Mondial al Energiei 2016.

Despre Congresul Mondial al Energiei – Consiliul Mondial al Energiei organizează Congresul Mondial al Energiei, cel mai mare şi mai important eveniment în domeniul energiei la nivel global, care acoperă toate aspectele majore din acest sector. Organizat la fiecare trei ani, Congresul oferă o platformă de dezbateri pentru liderii şi experţii din industria energiei pentru a aborda provocările şi oportunităţile cu care se confruntă furnizorii şi consumatorii.

De-a lungul istoriei de 90 de ani a Consiliului Mondial al Energiei, Congresul a reprezentat un punct central în valorile organizaţiei. Congresul Mondial al Energiei s-a desfăşurat până acum în 21 dintre marile oraşe ale lumii, iar ediţia a 23-a va avea loc la Istanbul, în Turcia, în 2016.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi următorul link: www.wec2016istanbul.org.tr.

ISTANBUL / Bucuresti, 09.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *