free download 78 travel guides written by experts

Se leaga o idila la „Te cunosc de undeva!”

Ana Lesko faţă în faţă cu Ana Lesko

Sâmbăta aceasta la Te cunosc de undeva! se leagă o idilă. Nu între concurenţi, nici între membrii juriului, ci între Ana Lesko de la masa juriului şi Ana Lesko de pe scena super show-ului difuzat de Antena 1. Artista va fi invitată specială în juriul Te cunosc de undeva! şi va sta faţă în faţă cu sosia ei. Acesteia din urmă îi va da viaţă Lora.

O nouă ediţie de excepţie sâmbătă la Te cunosc de undeva! Direct din Rusia, Ana Lesko vine la masa juriului fără însă a stii că una dintre concurente va trebui să treacă printr-o super transformare pentru a intra chiar în pielea ei. Lora va fi pentru o seara Ana Lesko şi va încercă să îi imite nu doar look-ul, ci şi timbrul vocal şi, mai ales, gesturile. Apariţiile Anei Lesko sunt unele dintre cele mai sexy, iar Lora nu se va sfii să danseze lasciv şi sa flirteze cu mai mulţi bărbaţi din platoul emisiunii.

Cum va reacţionat Ana Lesko când “se va vedea”, cine sunt cei pe care Lora i-a impresionat cu mişcările senzuale, dar şi ce alte surprize le mai pregătesc producătorii, telespectatorii vor putea vedea sâmbătă, de la 20.20, numai la Antena 1.

Nu doar de Lora a fost impresionată Ana Lesko. Artista nu s-a sfiit să îşi declare simpatia nici pentru Iulian Vasile căruia i-a spus “Ai fost un charismatic, ai fost un simpatic si un zâmbăreţ şi mi-ai plăcut foarte mult”.

Bucuresti, 19.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *