bucharest tech week 2021

Scoala ADC*RO prelungeste inscrierile pana la 15 septembrie 2010

Inscrierile la cea de-a treia editie a Scolii ADC*RO se prelungesc pana la 15 septembrie

Pentru ca toamna este anotimpul recoltelor bogate si a ideilor fructuoase, 1 septembrie devine 15 septembrie. Competitia pentru unul dintre cele 60 de locuri la cursurile Scolii ADC*RO continua!

Inscrierile pentru cea de-a treia editie a Scolii ADC*RO se pot face online, pe site-ul scolii www.scoalaadc.ro, pana la 15 septembrie 2010. Nu se plateste o taxa pentru testul de admitere; studentii admisi vor achita o taxa de 500 Euro.

Participantii vor avea de rezolvat un brief, in urma evaluarii tuturor inscrierilor urmand sa fie admisi in cadrul Scolii ADC*RO 60 de studenti. Cursurile vor incepe la 1 octombrie 2010 si se vor desfasura pe parcursul a 12 saptamani, pana in februarie 2011.

Printre tutorii care vor tine cursuri anul acesta se afla: Costin Popescu, Creative Director CAP; Dorian Pascuci, Creative Director ADDV Euro RSCG; Liviu David, Creative Director Next Advertising; Octav Gheorghe, Creative Director Gavrila&Asociatii; Serban Alexandrescu, Creative Director Headvertising; Sorin Tranca, Creative Director Friends Advertising; Stefan Vasilache, Creative Director GMP Advertising; Valentin Suciu, Creative Director Odyssey.

Scoala ADC*RO este o scoala de concept, dedicata tuturor tinerilor interesati de domeniul publicitatii. Acesta este primul proiect Art Directors Club Romania (ADC*RO), o initiativa a Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR), organizat pentru a treia editie consecutiv de Millenium Communications.

Bucuresti, 31.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *