free download 78 travel guides written by experts

Webstock 2010 ii invita pe pasionati sa vorbeasca despre social media

Pastrand ideea initiala de "unconference” cu care s-a lansat, Webstock este si in acest an deschis propunerilor de prezentari. Toti cei interesati de social media si pregatiti sa vorbeasca despre perspectivele si tendintele din aceasta zona au sansa sa prezinte pe 16 septembrie la cea de-a treia editie a evenimentului gazduita de Radisson Blu Hotel.

Ideile sau proiectele inovatoare din social media pot fi impartasite in cadrul uneia din cele doua sesiuni deschise: sesiunea New Ideas sau sesiunea New Projects.

Sesiunea New Ideas se adreseaza persoanelor care vor sa prezinte subiecte, evolutii si abordari de ultima ora referitoare la platformele sociale si la cresterea influentei acestora asupra utilizatorilor de internet.

Sesiunea New Projects este un spatiu dedicat celor mai noi si interesante proiecte din social media care pot fi dezvaluite in premiera publicului si specialistilor invitati la Webstock.

"Nu cautam prezentari de site-uri sau de companii. Cautam oameni cu idei frumoase, proaspete si interesante si proiecte care aduc valoare utilizatorilor de Internet sau companiilor”, spune Cristian Manafu, Managing Partner la Evensys.

Propunerile de teme care sa se incadreze in una din cele doua sesiuni special create pot fi trimise pana joi, 9 septembrie, la office@evensys.ro cu mentiunea la subiect "Propunere tema Webstock 2010". Statutul de vorbitor la eveniment va fi acordat unui numar limitat de persoane.

Webstock 2010 este un eveniment care va include o serie de conferinte si workshopuri interactive pe teme legate de zona digitala, social media, advertising si web, completate de informatii despre tehnologiile si aplicatiile de ultima ora din domeniu. Ca in fiecare an, evenimentul va gazdui si Gala Webstock Awards, competitia celor mai noi si mai creative proiecte de social media lansate in ultima vreme pe piata locala.

Webstock este organizat de Evensys in colaborare cu Vodafone, partenerul principal al evenimentului, actuala editie bucurandu-se de sustinerea LG, Avon si Petrom.

Detalii complete referitoare la eveniment si la participarea in calitate de vorbitor sunt disponibile pe www.webstock.ro.

Bucuresti, 31.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *