free download 78 travel guides written by experts

Scifi Universal – Recomandari din programul lunii octombrie

Scifi Universal este dedicat genurilor SF, fantasy, horror şi paranormal.

Seriale în premieră

Haven – Sezonul 2
În fiecare miercuri, din 12 octombrie, de la 22:00

Mult aşteptatul sezon al doilea al serialului “Haven”, un serial poliţist cu elemente paranormale, demarează în forţă cu o porţie dublă, apoi continuă în fiecare miercuri. Înainte de lansarea de miercuri 12 octombrie, va rula integral Sezonul 1, de la 10:10.

Inspirat după romanul lui Stephen King, ‘Colorado Kid’, serialul pătrunde în ciudata lume din Haven, un orăşel din Maine populat de oameni misterioşi, exilaţi din societatea obişnuită din cauza puterilor lor neobişnuite. Când agentul FBI Audrey Parker (Emily Rose) urmăreşte şi descoperă aici un evadat din închisoare, care moare la scurt timp după ce ajunge în Haven, se decide să rămână ea însăşi în oraş, ca să investigheze acest loc bizar. În scurtă vreme, Audrey descoperă că Haven este o cheie care explică mult mai multe, nu doar istoria personală a locuitorilor săi…

Printre oameni – Sezonul 1
În fiecare miercuri, din 19 octombrie, de la 23:00

O adaptare americană a serialului britanic de mare succes, un serial fantastic urmărind aventurile a trei tineri în vârstă de 20 şi ceva de ani, care împart aceeaşi locuinţă. Întâmplător, ei sunt o fantomă, un vârcolac şi un vampir. Pe lângă dificultăţile de zi cu zi pe care le întâmpină oricine încearcă să ducă o viaţă armonioasă, locuind sub acelaşi acoperiş cu alţii, cei trei protagonişti fac eforturi să îşi accepte natura neobişnuită în lumea – adesea ostilă – a oamenilor obişnuiţi.

Seriale în premieră care continuă

Depozitul 13 – Sezonul 2
În fiecare luni de la 21:50, apoi din 17 octombrie, de la 22:00

Doi agenţi ai Serviciilor Secrete, Pete Lattimer (Eddie McClintock) şi Myka Bering (Joanna Kelly) sunt trimişi la un depozit strict secret din Dakota de Sud. Nu este însă vorba de o operaţiune obişnuită, derulată sub acoperire, căci în acest depozit s-au strâns extrem de multe artefacte cu puteri supranaturale pe care Guvernul SUA le adună de secole. Acum este misiunea lui Lattimer şi Bering să aibă grijă de aceste artefacte şi, în plus, să identifice în toată ţara şi alte asemenea obiecte.

Poarta Stelară, Univers – Sezonul 2
În fiecare duminică de la 22:00

Cu un ton mai ferm, acest al doilea şi ultim sezon din Poarta Stelară, Univers aduce franciza într-o nouă direcţie dinamică, atrăgându-i deopotrivă pe fanii fideli şi pe cei care urmăresc serialul pentru prima dată. Robert Carlyle revine în rolul Dr Nicholas Rush, în timp ce vechea navă spaţială ‘Destiny’ şi echipajul său îşi continuă călătoria prin univers…

Vânătorii de fantome – Sezonul 2
În fiecare miercuri de la 23:40, până pe 12 octombrie

Vânătorii de fantome adună o echipă de investigatori de paranormal, care îşi propun să exploreze unele dintre cele mai legendare locuri bântuite de pe glob. În fiecare săptămână, echipa ajunge în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii, căutând răspunsuri pentru diverse mistere supranaturale. Ce spectre şi monstruozităţi vor reuşi oare să găsească experţii în cele mai întunecate şi mai bântuite unghere ale Lumii Vechi?

De luni până vineri de la 19:30, apoi începând de luni 17 octombrie, de la 19:00

Acest spin-off al serialului SF Stargate SG1 urmăreşte aventurile unui grup de oameni de ştiinţă, care descoperă oraşul pierdut Atlantis pe o planetă îndepărtată. Lăsat complet pustiu de o civilizatie cunoscută sub numele de Anticii – primii constructori ai unei Porti Stelare – Atlantisul este plin de tehnologii mult superioare tuturor celor văzute vreodată pe Pământ. Dar o rasă misterioasă numită Wraith îşi propune să distrugă cu orice preţ oraşul Atlantis şi echipa de cercetători.

Seriale care revin

Stargate SG-1 – Sezonul 2
De luni până vineri, de la 18:40, începând de miercuri 5 octombrie, apoi începând de luni luni 17 octombrie, de la 18:00

Telespectatorii au şansa să revadă serialul TV original Stargate, în care o echipă secretă a armatei, SG-1, este trimisă să exploreze fenomenele Stargate recent descoperite.

Eureka – Sezonul 2
În fiecare luni de la 22:00

Jack Carter, şerif al SUA, ajunge în orăşelul strict secret Eureka după un accident de maşină. Se pare că guvernul SUA a mutat geniile lumii în acest oraş excentric, unde toţi lucrează la inovaţii şi invenţii aprobate de guvern. Iată însă că unul dintre experimente evoluează prost şi şeriful oraşului e rănit, iar Jack e ales să îi ţină locul. Alegerea este motivată nu neapărat de perspicacitatea lui intelectuală, ci de empatia şi capacitatea lui de a stabili legături cu cei din jur. În scurtă vreme, Jack descoperă că viaţa în Eureka nu e niciodată atât de simplă pe cât ar fi sperat el.

Filme: Weekend-ul de Halloween

Vineri 28 octombrie – Duminică 30 octombrie, de la 22:00

În cinstea sărbătorii de Halloween, am pregătit un weekend cu filme corespunzător de cutremurătoare, începând cu episoade din “Vânătorii de fantome”, filmate în locaţie în Polonia, Ucraina şi Serbia, urmate seara de o porţie dublă de filme – printre care şi premiera thriller-ului horror “Vasul fantomă”.

Vineri 28 octombrie
22:00 – Vânătorii de fantome: Fantomele din Blocul de Est (Ucraina & Polonia)
23:00 – Gonger: Partea I
01:00 – Gonger: Partea a II-a

Sâmbătă 29 octombrie
22:00 – Vânătorii de fantome: Bârlogul lupului (Polonia)
23:00 – Vasul fantomă
01:00 – Viziuni paranormal

Duminică 30 octombrie
22:00 – Vânătorii de fantome: Armata morţilor (Serbia)
23:00 – Din lumea de dincolo
01:00 – Sinucideri misterioase

Filme originale SciFi Original – Mega Luna

Sâmbăta, de la 22:00

Luna aceasta, în fiecare seară de sâmbătă aveţi două filme de acţiune, în premieră:

Prădătorul din mlaştină
Pe 15 octombrie, de la 22:00

În urma unui accident ciudat, o rasă rară de rechini cu instincte ucigaşe puternice este eliberată într-o mlaştină de apă dulce. În cea mai pură tradiţie a filmelor clasice cu monştri, prădătorul ajunge în scurtă vreme să îi terorizeze şi pe localnici, şi pe aligatorii din jur. Situaţia se agravează când un grup de vânători de rechini, decişi să îşi apere comunitatea, pleacă să îi vină de hac peştelui ucigaş. Kristy Swanson, DB Sweeney şi Robert Davi joacă rolurile principale în acest thriller horror pe teme acvatice.

Sfârşitul lumii
Pe 22 octombrie, de la 22:00

Un editor literar şi un arheolog îşi unesc eforturile pentru a descifra secretul unui autor enigmatic, ale cărui romane s-au dovedit a fi, în mod straniu, adevărate profeţii. Deşi cei doi află că scriitorul a murit – aparent o dată cu harul lui – totuşi în scurt timp devine evident că adevărata sursă a clarviziunii sale era un dispozitiv tehnologic, care prezice că în viitorul apropiat Pământul va fi lovit de o catastrofă cumplită. Jewel Staite şi AJ Buckley joacă rolurile principale în acest thriller fantasy tensionat.

Bucuresti, 15.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *