free download 78 travel guides written by experts

the Syndicate le spune pe nume beneficiilor: BRAMAC

Campania “Beneficii pe viata la preturi mai mici” lansata de the Syndicate pentru BRAMAC indrazneste sa schimbe modalitatea de comunicare a promotiilor de tip “oferta limitata”. the Syndicate si BRAMAC au ales sa evidentieze beneficiile produselor, care dureaza o viata si raman aceleasi indiferent de pret, reducerile fiind integrate in poveste ca personaje.

Pentru a ilustra cat mai bine aceste beneficii ce poarta marca inconfundabila BRAMAC, agentia a facut o alegere indrazneata, prin doua spoturi TV cu patru personaje colorate, atat la propriu, cat si la figurat. “Reduceri pe acoperis I” (care a rulat in perioada 25 iulie – 19 august) si “Reduceri pe acoperis II” (care ruleaza din 5 septembrie pana pe 14 octombrie) prezinta reducerile sub forma de bile colorate ce se bucura de avantajele sistemului complet de acoperis BRAMAC. Cu toate ca sunt supuse temperaturilor extreme, vantului puternic, caderilor violente de zapada si altor intemperii, ele gasesc protectie in beneficiile de durata ale acoperisului. Prin aceasta abordare ce poarta o usoara amprenta ludica, the Syndicate prezinta acoperisul ca pe un erou, care te va proteja indiferent de toanele naturii. Iar acest lucru reuseste sa sublinieze din nou pozitia superioara pe care o are BRAMAC in domeniul sistemelor complete de acoperis.

Mesajul BRAMAC – "Beneficii pe viata la preturi mai mici" – este comunicat printr-o campanie integrata la posturi nationale de televiziune (ANTENA 3, TVR1, TVR2, DISCOVERY, REALITATEA TV, NATIONAL TV, N24 PLUS, AXN, KANAL D), in presa scrisa si online si la punctul de vanzare in depozitele distribuitorilor, prin postere, flyere si stickere.

BRAMAC este o companie prezenta in tari precum: Austria, Ungaria, Slovacia, Cehia, Slovenia, Croatia, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Bosnia-Herzegovina. Liderul in sisteme complete de acoperis se afla pe piata din Romania de mai bine de 15 ani.

Din partea Bramac: Cristiana Stoica Marketing Manager.

Echipa the Syndicate:
Monica Tarnovean – Executive Director
Razvan Vasiloiu – Strategic Planner
Florin Olingheru – Creative Director
Adriana Olariu – Copywriter

Bucuresti, 15.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *