free download 78 travel guides written by experts

Sci Fi anunta celebrul serial fantastic: Legenda Cautatorului

Producţia cu cel mai mare rating în SUA este adusă în Romania, Polonia şi Rusia

NBC Universal Global Networks anunţă astăzi achiziţionarea serialului fantastic american, Legenda Căutătorului (Legend of the Seeker) ce va fi difuzat pe SCI FI Channel în România, Polonia şi Rusia. Serialul a înregistrat un rating uimitor în Statele Unite, cu peste 4.1 milioane de telespectatori în primele două zile de la lansare şi peste 3.6 milioane de telespectatori, în medie, în prima lună.

Produs de unul dintre cei mai creativi, fascinanţi şi inteligenţi regizori de la Hollywood, Sam Raimi  (Spiderman 1, 2, 3, 4) şi de forţele creatoare din spatele serialelor Hercule: Călătorii legendare şi Xena: Prinţesa Războinică, serialul a fost filmat în Nouă Zeelandă. Fiecare episod are standarde foarte înalte de producţie, cu mai mult de 100 de efecte speciale care le încântă privirea telespectatorilor.
Pilotul de 2 ore şi cele 21 de episoade de 1 ora ale serialului stiinţifico-fantastic vor fi difuzate pe SCI FI în  România, Rusia şi Polonia începând din toamnă.
Această achiziţie întăreşte angajamentul NBC Universal Global Network de a difuza programe de cea mai bună calitate, seriale difuzate în premieră, pentru a favoriza creşterea portofoliului de canale din Europa Centrală şi de Est.
Colin McLeod, Managing Director NBCU Global Network CEE a declarat:  “Anul acesta canalul a avut o grila fantastică de seriale în premieră, anticipate, despre care s-a vorbit vreme îndelungată – iar “Legenda Căutătorului” nu face excepţie. S-a făcut foarte mult zgomot în jurul acestei lansări în Statele Unite, iar ratingul din prima seara este dovada clară că acest serial este unul grozav. Efectele speciale şi scenariul captivant fac din această producţie o adevărată piatră preţioasă în grila noastră de toamnă.” 

Petrecut într-un tărâm îndepărtat, într-o eră a săbiilor, dragonilor şi magiei, “Legenda Căutătorului” este povestea ghidului montan, RICHARD CYPHER (Craig Horner), azvârlit într-o aventură epică, după ce se îndrăgosteşte de KAHLAN AMNELL (Bridget Regan), o femeie frumoasă cu puteri magice, dar care este un adevărat pericol pentru orice bărbat pe care-l iubeşte.

Cu ajutorul unui vrăjitor înţelept, pe nume ZEDD, cei doi pornesc să-l împiedice pe domnitorul răului, DARKEN RAHL (Craig Parker, The Lord of the Rings), să pună mâna pe cutia magică prin care ar avea puteri depline. În călătoria lor, Richard şi Kahlan trec prin încercări periculoase, păduri mistice, tărâmuri ale morţilor şi ţinuturi magice, până la înfruntarea finală cu Rahl.

Bucuresti, 05.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *