free download 78 travel guides written by experts

La Dermestetica descoperi A.R.T.a de a da timpul inapoi

Obiceiurile alimentare, dietele, fumatul, stresul, activitatea fizică intensă, expunerea prelungită la soare, toate acestea contribuie la pierderea tonusului şi la îmbătrânirea pielii. Pentru a contracara aceste efecte, acum îţi stă la dispoziţie o nouă armă – tratamentul  injectabil  JALUPRO pe bază de aminoacizi colagenici şi acid hialuronic numit şi A.R.T. (Aminoacids Revitalization Therapy). La Centrul Dermatologic şi Estetic "Dermestetica" (www.dermestetica.ro), sub atenta îngrijire a medicului specialist dermatolog dr. Daniela Popoiu, beneficiezi de  A.R.T. – terapia specializată în repararea pielii fragile şi deteriorate.

Ridurile ce apar în urma “slăbirii” ţesutului cutanat se datorează deteriorării de-a lungul timpului a fibrelor de colagen, elastinei şi a tuturor componentelor pielii. A.R.T reactivează şi furnizează “materia primă“  pentru procesul de producere a colagenului, reducând  vizibil ridurile.
   
Avantajul suprem al acestui tratament pe bază de aminoacizi constă în corectarea defectelor cutanate prin îmbunătăţirea calităţii pielii şi nu prin umplerea artificială a ridului. Aşadar, terapia A.R.T. garantează  creşterea elasticităţii pielii, o structură mai compactă a acesteia, dar mai ales atenuarea ridurilor, atât a celor superficiale, cât şi a celor profunde.          
   
Modalitatea de administrare este injectabilă, prin introducerea intradermica a cocktailul-ui de aminoacizi la nivelul zonei vizate (pe faţă, decolteu, dosul mâinilor etc). Pacienţii trebuie să ştie că după injectare, pielea se înroşeşte puţin dar işi revine la normal după maximum 20 de minute. Riscurile tratamentului sunt neglijabile, pentru că nu s–au descris efecte secundare sau manifestări de intoleranţă. Pentru a obţine efecte maxime, ai nevoie de o sesiune de câte 1 injectare/săptămână, timp de 4 săptămâni. Testele au demonstrat eficacitatea tratamentului pentru toţi pacienţii, indiferent de vârstă sau sex.

Bucuresti, 05.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *