free download 78 travel guides written by experts

Schimb de Carti Decembrie – povesti si prajituri

Duminică, 21 decembrie, în ceainăria La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavilan nr. 25), între orele 15:00 – 17:00, vă așteptăm la ediția din Decembrie a Schimb de Cărți București.

Am pregătit pentru voi o combinație irezistibilă: povești și prăjituri :).

Cu poveștile suntem responsabili noi, facem o șezătore în toată regula ca să ne pregătim de Crăciun, iar prăjiturile vin din partea casei – brioșe crăciunistice special făcute pentru cititori feroce – Mulțumim La Un Ceai!!!

Intrarea este liberă. Schimbul nu este obligatoriu și nici permanent.

Mai multe detalii pe bookblog.ro și evenimentul de pe Facebook.

Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de cinci ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea, Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.

Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.

Bucuresti, 17.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *