SBsol isi lanseaza astazi website-ul

de comunicare corporativa

Grupul de firme Sbsol, din cadrul RTC Holding, isi lanseaza astazi website-ul de prezentare si comunicare corporativa.

Unul dintre principale canale de comunicare in noua strategie de marketing a Sbsol, website-ul are o interfata prietenoasa si vine in intampinarea nevoii de informare rapida si eficienta a clientilor SBsol cu privire la solutiile, serviciile si competentele celor 4 firme din cadrul grupului.

Pe langa sectiunile de baza: Solutii, Servicii, Industrii, Evenimente SBsol, Parteneri, acesta urmeaza sa inglobeze in curand si alte informatii si sectiuni utile pentru vizitatori.

“Ideea de baza pe care vrem sa o transmitem clientilor nostri, atat prin intermediul paginii web cat si a celorlalte canale de comunicare, este: SBsol – Integrator de sisteme bazate pe solutii profesionale consacrate si customizate pentru Client”, a declarat Dl. Augustin Dragan, Director General Sbsol.

SBsol reuneste sub aceeasi “umbrela” un grup de 4 firme cu specific de servicii IT: Standard Business, SoftBiz, SolVisions si WinSol.

Echipa de peste 100 de specialisti ofera clientilor un pachet diversificat de soluţii si servicii IT: consultanta pentru organizarea fluxurilor de business ale companiei, consultanta pentru implementari ERP si CRM, mentenanta software si hardware, dezvoltare web si software customizat, instalare si adminstrare retele, hosting baze de date si site-uri web.

Solutiile integrate sunt concepute si coordonate de Manageri de Proiect cu experienta in urmatoarele verticale de industrii: Retail si Distributie, Productie, Transport si Logistica, Administratie Publica, Constructii, Leasing, Publicitate si Servicii.

Cativa dintre partenerii Sbsol: SAP, ABAS Software Germania, Infomatix Ungaria, CAS Software Germania, IBM, RDS, Connex.

Bucuresti, 14.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *