Baby Boom Show Virtual

Al 2lea campionat de fotbal de masa din Romania

Fusbal Company (www.fusbal.ro), firma care a adus in Romania fotbalul de masa, anunta organizarea celei de-a doua editii a campionatului de fotbal de masa Cupa Fusbal. Campionatul se va desfasura in perioada 15 – 16 aprilie 2006 in Bucuresti.

Coordonatele campionatului:

Gazda concursului va fi Club Metropolis din Unirea Shopping Center, etajul 4, aripa Calarasi. Participarea este GRATUITA.

Concursul se va desfasura la categoria dublu feminin, masculin sau mixt, si nu exista nici o limita de varsta pentru participanti. La start se vor alinia 64 de echipe, respectiv 128 de jucatori si speram cat mai multi spectatori. Vor fi disponibile sase mese de fotbal Bonzini B90 pentru acest eveniment: patru mese pentru meciurile din concurs, o masa pentru antrenamentele participantilor si o masa va fi pusa la dispozitia publicului si suporterilor.

Campionatul va fi impartit in doua faze: calificarile in sistem de joc de tipul grupelor si finalele in sistem de joc eliminatoriu. Toate meciurile vor fi arbitrate. Vor fi premiate primele trei echipe din concurs.

Reprezentantii mass-media sunt asteptati pe toata durata competitiei.

Partener media:
o    Sport Total

Principalii sponsori ai evenimentului:
o    Cinemagia
o    Club Metropolis
o    Mytshirt.ro
o    BabyFoot Bonzini Franta
o    Digital IT Consulting
o    HelpNet

Inscrierile la concurs se pot face in una din modalitatile urmatoare:
–    completare formular on-line la www.fusbal.ro
–    completare formular la locul de desfasurare a concursului
Misiune si viziune

Daca aruncam o privire peste granitele tarii, vom observa imediat ca fotbalul de masa a devenit un sport popular, mesele sunt nelipsite in majoritatea cluburilor/ barurilor/ pub-urilor din marile orase europene. Acolo se desfasoara lunar Campionate Mondiale unde se pun in joc premii de zeci de mii de EURO. Din acest punct de vedere, potentialul pietei in Romania este foarte ridicat, cu conditia ca el sa fie pus in valoare prin evenimente de marca.

Misiunea companiei noastre in ceea ce priveste fotbalul de masa:

·    Cresterea interesului publicului (atat potentiali jucatori, cat si manageri de cluburi/ baruri) pentru jocul de fotbal de masa
·    Aparitia meselor de fotbal intr-un numar cat mai mare de cluburi si baruri din Bucuresti
·    Popularizarea jocului la nivel national
·    Transformarea jocului de fotbal de masa in sport
·    Depunerea documentatiei pentru infiintarea Federatiei Romane de Fotbal de Masa
·    Aparitia primelor cluburi de fotbal de masa din Romania si organizarea unui Campionat National
·    Participarea cluburilor romanesti la Campionatele Mondiale de Fotbal de Masa
·    Organizarea unui Campionat Mondial de Fotbal de Masa in Bucuresti

Prezentare companie

SC Fusbal Company SRL este importatorul si distribuitorul unic in Romania al meselor de fotbal Bonzini (www.bonzini.com). Gama de produse pe care le comercializam cuprinde articole destinate atat utilizarii in locurile publice, baruri, cluburi, cafenele, centre de recreere, hoteluri, pensiuni turistice cat si utilizarii personale sau publicitare.

Obiectivul nostru este promovarea si dezvoltarea nationala a fotbalului de masa prin comercializarea gamei de produse fabricate de unul dintre liderii mondiali in domeniu, cat si prin suportul total (asistenta, selectie, trainig, documentatii, spatii publicitare), pe care il putem oferi tuturor celor care au descoperit deja sau sunt pe cale de a descoperi magia fotbalului de masa.

Bucuresti, 14.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *