free download 78 travel guides written by experts

Saxo Bank devine sponsor principal al echipei de ciclism Riis

Saxo Bank, banca daneză specializată în tranzacționări și investiții online, va deveni sponsorul principal al echipei de ciclism Riis pentru anul 2012. În 2011, sponsorizarea echipei a fost asigurată în comun cu SunGuard, una dintre companiile lider mondial în servicii software și tehnologie, dar acum Saxo Bank a optat pentru a deveni sponsor unic. Toate cele trei părţi au agreat că este momentul cel mai bun pentru o tranziţie lină, prin care SunGuard va întrerupe sponsorizarea. 

Saxo Bank sponsorizează echipa Riis Cycling din 2008. Decizia de a deveni, din nou, singurul sponsor are la bază o dorinţă sinceră de a susţine echipa şi o hotărâre comercială de a consolida avantajele multiple oferite de acest angajament suplimentar.

“Din 2008, Saxo Bank şi Riis Cycling au format un parteneriat grozav. Sunt mândru că o companie cu adevărat profesionistă cum este Saxo Bank continuă să vadă beneficii comerciale în sponsorizarea echipei noastre, şi, mai mult, își exprimă angajamentul şi încrederea în munca noastră, devenind sponsor unic. Aceasta este dovada unui parteneriat excelent şi sunt convins că, pe viitor, mai sunt multe de câştigat din această relaţie", a spus Bjarne Riis, managerul echipei.

Într-o declaraţie comună, Kim Fournais şi Lars Seier Christensen, co-preşedinţi şi co-fondatori ai Saxo Bank, au spus:

“Pentru Saxo Bank a apărut posibilitatea de a deveni sponsor unic al echipei Riis Cycling, o ofertă pe care nu am putut să o refuzăm. Încă de la început am dorit să susţinem echipa lui Bjarne Riis şi, ţinând cont de continua noastră expansiune geografică, această sponsorizare are mult sens şi din punct de vedere comercial. În timp ce decizia de a continua ca sponsor unic este una strategică, colaborarea noastră din trecut cu această echipă a fost una fantastică şi de abia aşteptăm să vedem echipa Saxo Bank concurând pe şoselele lumii în 2012.”

SunGard a devenit co-sponsor al echipei Riis Cycling în 2010. Acest lucru a permis companiei să anunţe, în timpul Turului Franţei din 2010, contractul de co-sponsorizare pentru 2011 şi 2012.

“Am avut un parteneriat extraordinar cu SunGuard. Le voi fi mereu recunoscător pentru încrederea acordată și pentru faptul că ne-au fost alături, în calitate de sponsor, într-un moment dificil pentru echipă. Totuși, SunGuard nu a ascuns niciodată faptul că acest parteneriat nu făcea parte din strategia lor pe termen lung“, a completat Bjarne Riis.

Cum Saxo Bank este gata să preia din nou poziţia de sponsor unic, părţile au convenit ca SunGuard să se retragă şi să încheie contractul pentru anul viitor. Acordul nu afectează bugetul echipei pentru anul 2012.

George Thomas, vice-preşedinte comunicare SunGuard, a spus:

“În ultimii doi ani am avut un parteneriat de succes cu echipa Riis Cycling şi suntem fericiţi că am participat la reușita echipei. Decizia de a încheia sponsorizarea a fost una de afaceri şi nu a avut nicio legătură cu echipa. Știm că îi lăsăm pe mâna unui sponsor extraordinar, Saxo Bank, şi le dorim mult succes în continuare.”

În 2012, numele echipei va fi „Saxo Bank Professional Cycling Team”- “Echipa de ciclism profesionist Saxo Bank”.

Bucuresti, 16.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *