free download 78 travel guides written by experts

Sava ne dezvaluie ce au in comun jocul “StickerSuckingMileageGame”, costumele de pui si aderenta

pe suprafata limbii

Acum pe Youtube si Facebook, teaser-ele Sava pentru noua campanie de iarnă

Sava transformă zăpada din Europa din albă în verde, odată cu lansarea primului teaser pentru noua campanie “Mates on a Mission” (Prieteni în Misiune), postat pe Youtube. Îi putem astfel viziona într-o avanpremieră exclusivă pe Kenny Santucci și Ben Rameaka cum petrec pe pârtie, cum se luptă cu zăpada cea alunecoasă, cum provoacă puii (serios!) și cum execută contorsionări cu limba (deloc gustos!).

Cei doi se îndreaptă iarna aceasta spre pârtiile din Franţa, de îndată ce Sava dă startul campaniei din social media pentru “Mates on a Mission” (Prieteni în Misiune), cu participarea propriilor “Funbasadori” (apropo, tocmai am inventat termenul) atât pe Facebook, cât și pe Youtube. Iar în caz că vă miraţi de ce Sava oferă bonusuri tip “Dirty Dancing”, precum și certificate “Made in Heaven”, ar fi bine să ne căutaţi pe Youtube. Marca Sava, parte a Goodyear, așteaptă cu nerăbdare accesările și like-urile voastre în timpul lunilor de iarnă ce vor veni.

În plus, dacă v-ași pus întrebări în legătură cu veridicitatea jocului “StickerSuckingMileageGame”, trebuie doar să verificati noul video aici:
Facebook: //www.facebook.com/sava
Youtube: //www.youtube.com/user/savatires

Despre SAVA

Sava este o marcă de top din portofoliul de produse Goodyear și este una dintre cele mai bine cunoscute mărci de anvelope din Europa Centrală și de Sud-Est. Numele mărcii vine de la Slovenia, unde Goodyear are și o mare unitate de producţie, si oferă o gamă largă de anvelope pentru masini de pasageri și SUV-uri. Anvelopele Sava sunt vândute în întreaga Europă și exportate inclusiv către alte părţi ale lumii. Atunci când achiziţionează anvelope sub marca Sava, consumatorii achiziţionează produse de calitate europeană, dotate cu tehnologiile Goodyear.

Bucuresti, 15.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *