free download 78 travel guides written by experts

Workshop Package la 169 euro

Leaders in Marketing, cel mai important eveniment de conţinut al anului 2012

Intră pe site-ul conferinţei Leaders in Marketing www.leadersinmarketing.ro la secţiunea înregistrare, completează, plăteşte pachetul de workshop şi eşti unul dintre norocoşii ce vor avea numai de învăţat la conferinţa ce va expune strategii de marketing cu eficiență dovedită în cadrul conferinței internaționale Leaders in Marketing.

Au mai rămas 4 zile până la cel mai important eveniment de conţinut de pe piaţa de marketing din România – Leaders in Marketing – care va avea loc la Bucureşti, pe 18 octombrie  2012, la Platinum Business and Conventions Center, din Bucureşti. Experţi de brand şi lideri în domeniul marketingului, renumiţi la nivel internaţional, vor aduce în faţa publicului ultimele noutăţi şi tendinţe din marketing.

Pentru participanţi, organizatorii evenimentului,Renaud Investments şi Linked Events, au pregătit un nou avantaj: Workshop Package – pachetul care oferă acces nelimitat, începând cu ora 14:45, la şase seminarii ale evenimentului, la două dintre prezentările experţilor prezenţi la eveniment, la evenimentul unic de networking din cadrul conferinţei şi, în plus, acces exclusiv la expoziţia de modă de la finalul evenimentului.

Preţul promoţional pentru un astfel de pachet este de doar 169 euro. Dintre seminariile propuse pentru această ofertă:

· Tehnologie:
         o Află cum sprijină marketingul creşterea vânzărilor sau cum o campanie potrivită de marketing poate aduce, cu mesajul potrivit, emis la timpul şi prin canalul potrivit, sute de clienţi – workshop susţinut de Ruben Bru, Director IBM;
         o Totul despre Cloud Marketing sau cum să creezi şi să livrezi mesajul corect către client la momentul potrivit – workshop susţinut de Daniel Rusen, Microsoft România.

· Banking şi Asigurări:
         o Relatia băncilor cu clienţii sau cum îşi pot construi bancherii relaţii reciproc avantajoase şi pe termen lung cu proprii clienţi – workshop susţinut de Michael Ruckman, Preşedinte fondator şi CEO al Senteo;
         o Inovare în tranzacţiile bancare – coordonat de Mike Jennings de la PWC CZ

· Retail/FMCG:
         o Cât de necesară este prezenta social media în activitatea de marketing – workshop susţinut de Bogdana Butnar, Planner, Online Strategist şi Blogger,
         o Comerţul electronic sau saltul de la comerţul online la construirea unei relaţii cu proprii clienţi – workshop susţinut de Peter A. Blackwell, Managing Director al 4 Thought.

“Leaders in Marketing”, este o conferință internațională unde cei mai mari specialiști în domeniu vor prezenta noile tendinţe în marketing, digital marketing, mass-media şi branding identificate la nivel global, precum şi instrumente de acţiune si de învăţare. Evenimentul este organizat de Linked Events şi Renaud si va consta în conferințe, dezbateri și ateliere de lucru interactive.

Programul, agenda sesiunilor de conferință, prezentarea detaliată a speakerilor precum şi resursele de marketing oferite gratuit până la eveniment sunt disponibile pe site-ul conferinţei, www.leadersinmarketing.ro.

Bucuresti, 15.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *