free download 78 travel guides written by experts

Sapte Seri a desemnat castigatorul concursului “You make it real!”

Biletele la James Morrison si-au gasit castigatorii

Concursul "You Make It Real", initiat de Sapte Seri, Universal Music Romania si Wizzair s-a incheiat pe data 18 noiembrie prin desemnarea norocosului castigator. Premiul, constand in bilete la concertul din Londra a lui James Morrison, i-a oferit ocazia lui Cristian Dancau de a-i face o supriza sotiei sale. Impreuna vor avea ocazia de a-l vedea si a-l asculta live pe artistul britanic si de a se bucura de atmosfera londoneza. Organizatorii au oferit transportul dus-intors si cazarea pentru o noapte in capitala Marii Britanii.

Plecarea se face marti, 25 noiembrie, cu destinatia – Londra. Concertul va avea loc in aceeasi zi la Sheperds Bush Empire, unul dintre locurile preferate de artisti renumiti in muzica pentru reprezentatiile lor live ca Muse, Elton John, The Rolling Stones, Amy Winehouse si multi altii. Reprezentia face parte din turneul artistului de promovare a noului album in Marea Britanie, fiind ultimul spectacol din itinerariu si probabil cel mai asteptat.

James Morrison a devenit in anul 2006 cel mai bine vandut artist solo cu albumul sau de debut si acum, dupa doi ani, se intoarce cu melodii noi. Norocosul castigator vor avea ocazia sa-i faca o supriza sotiei si sa asculte impreuna hituri ca "You Give Me Something" si "The Pieces Don’t Fit Anymore" dar si melodii de pe noul album, "Songs For You, Truths For Me".

Bucuresti, 24.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *