free download 78 travel guides written by experts

Daniel Matasaru a participat la targul de la Scanteia

Candidatul la Camera Deputatilor al Aliantei PSD+PC pe colegiul nr. 2 Tomesti, Daniel Matasaru a participat luni dimineata la targul popular din comuna Scanteia.

Acesta s-a intalnit cu locuitori din comunele Scanteia, Scheia, Mironeasa si Grajduri si le-a prezentat acestora oferta sa electorala.  Alaturi de Daniel Matasaru a fost prezent si primarul comunei Scanteia, dl. Fanica Sacaleanu, care le-a spus cetatenilor din comuna sa mearga la vot duminica viitoare si sa voteze candidatii Aliantei PSD+PC.

„Asa cum locuitorii din Scanteia au incredere in mine de atatia ani, le cer acum sa aiba incredere si in Daniel Matasaru. El va fi deputatul de Scanteia care ne va ajuta sa aducem la Iasi fondurile necesare pentru asfaltarea drumurilor Scanteia – Borosesti si Scanteia – Bodesti – Tufesti. Eu votez Daniel Matasaru deputat!”, a afirmat Fanica Sacaleanu.

In cursul dupa amiezei, echipe de voluntari au facut campanie door-to-door si au distribuit materiale electorale ale lui Daniel Matasaru in comunele Holboca si Tomesti.

Bucuresti, 25.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *