free download 78 travel guides written by experts

Anca are Sandero

Anca Marin a câştigat Dacia Sandero oferită ca mare premiu al tombolei Gaudeamus 2008. Este pentru a treia oară când o tânără câştigă marele premiu.
   
Anca Marin are 25 de ani, este licenţiată a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice. A absolvit un master în Marketing şi timp de un an a beneficiat de o bursă Erasmus în Italia. În prezent, este team leader la o companie de business process outsourcing. „Nu am câştigat nimic până acum, nici măcar nu am cunoscut pe cineva care să fi câştigat ceva, aşa că mi-a venit greu să cred că nu este o glumă când o doamnă m-a sunat şi mi-a spus că  am câştigat o Dacia Sandero”, a declarat Anca.
    
În 2008, Dacia a fost pentru a treia oară consecutiv partener al Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus, punând la dispoziţia organizatorilor un automobil Dacia Sandero Ambiance, MPI 1,4 l. Atât în 2006, cât şi în 2007, cele două Dacia Logan oferite ca mare premiu la Tombola Gaudeamus au fost câştigate de două studente.   

Pe parcursul ediţiei din 2008 a târgului, acţiunile organizate de Dacia la standul său au avut în centru ideea de joc, sloganul sub care s-au desfăşurat acestea fiind „Dacia Sandero, partener de joacă al Gaudeamus 2008”. La standul Dacia au venit vedete precum Lucian Mândruţă, Malvina Cervenschi, caricaturistul Mihai Stănescu, directorul general Dacia Groupe Renault François Fourmont, un grup de angajaţi ai uzinei de la Mioveni, clienţi ai companiei sau simpli vizitatori. Nu a lipsit nici animatorul târgului, Paul Daiyan, care a fost şi maestru de ceremonii la tragerea la sorţi de duminică. Toţi cei prezenţi au primit cadouri constând în cărţi ale căror titluri au conţinut cuvântul „joc”, semne de carte şi afişe cu caricaturi semnate de maestrul Mihai Stănescu.

Bucuresti, 24.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *