metalshow

SAPPHIRE la CeBit 2010

Prezentări spectaculoase de grafică high end și noi tehnologii

SAPPHIRE Technology prezintă celei mai noi evoluții în materie de grafică de top pentru PC precum și câteva noutăți pe piață la CeBIT 2010, Sala 17 Stand A44.

Construind la succesul seriei SAPPHIRE HD 5800 – prima familie de plăci grafice compatibile Microsoft DirectX 11 și Windows 7, precum și noua tehnologie multi-afișaj cunoscută drept Eyefinity de la ATI, SAPPHIRE poate prezenta acum o serie completă de plăci grafice de la un capăt la celălalt având aceste caracteristici.
Edițiile Vapor-X și TOXIC din seriile HD 5800 și HD 5700 oferă cea mai bună performanță precum și cel mai eficient și silențios sistem de răcire din propria clasă. Acestea includ nou introdusa SAPPHIRE HD 5850 TOXIC deja câștigătoare de premii precum și modele mainstream ca HD 5770 și HD 5750. Detalii sunt disponibile la www.sapphiretech.com.

Pentru consumatorii care sunt atenți la buzunar, SAPPHIRE HD 5570 asigură cea mai bună performanță din propria clasă, compatibilă în totalitate cu Direct X 11 și având suport ATI Stream cu 400 de procesoare de flux și o multitudine de configurații de conectivitate inclusiv un model Displayport ce susține ATI Eyefinity. Având ca țintă PC-ul mainstream și centrele media, seria SAPPHIRE HD 5450 oferă posibilitatea de alegere între modele cu HDMI sau Displayport cu răcire pasivă, acestea ocupând un singur slot. Seriile HD 5570 și HD 5450 au profil mic și conțin în pachet măști speciale pentru instalare în carcase slim.

Și acum produsele cu adevărat noi!

Ocupați-vă locurile pentru SAPPHIRE HD 5870 Ediția Eyefinity6
O avanpremieră a SAPPHIRE HD 5870 Ediția Eyefinity6 va avea loc la expoziție cu o demonstrație live. Plăcile grafice standard HD 5000 cu Displayport suportă până la trei monitoare cu ajutorul driver-ului ATI Eyefinity. Noua HD 5870 Eyefinity6 are 2GB de memorie, șase ieșiri Displayport și va efectua demonstrația cu noul joc Dirt2 pe o suită de șase monitoare de 27 de inci. Dirt2 se folosește de capacitățile DirectX 11 pentru detalii și efecte speciale. Jucătorul va fi în poziția șoferului și va folosi un volan cu force feedback pentru o experiență cu adevărat spectaculoasă!

Cea mai rapidă placă grafică de pe planetă
Deținând titlul de cea mai rapidă placă grafică de pe piață, HD 5970 va fi îmbunătățită. SAPPHIRE va prezenta la expoziție o nouă versiune cu 4GB având o soluție de răcire specială și frecvențe de clock mai mari. Aceasta va lăsa în umbră versiunile anterioare!

SAPPHIRE Mini-ITX mainboard – prima din clasa sa
Completând lista de plăci de bază convenționale ATX și micro-ATX, SAPPHIRE este prima companie din Europa ce prezintă o placă de bază având toate caracteristicile necesare. Aceasta are la bază AMD 785G și este în format mini-ITX special pentru aplicațiile integrate. Compatibilă cu procesoare AMD pe socket AM3, cu suport DDR3 și până la 65Watt TDP. Placa are toate facilitățile unei plăci de bază normale în micuțul format de 17x17cm, inclusiv două sloturi de memorie DDR3 și un slot PCI-Express 16 pentru extindere.

Chipsetul AMD 785 include grafică integrată echivalentă seriei HD 4200, cu suport DirectX 10.1 și UVD integrat pentru decodarea fluxurilor video HD-DVD și Blu-Ray. SAPPHIRE IPC-AM3DD785G ITX prezintă conectivitate extinsă, inclusiv până la 10 USB, 4 SATA și IDE, Gigabit LAN, audio pe 6 canale și SPDIF precum și ieșiri VGA și HDMI. Folosirea componentelor de calitate transformă această placă în alegerea perfectă pentru aplicații industriale precum și pentru PC-uri de format mic.

SAPPHIRE N450 Netbook
Fiind deja dat spre testare în câteva regiuni, SAPPHIRE Technology oferă acum un computer de ultimă generație. Cercetările pieței au scos la iveală caracteristicile cheie cerute de clienți pentru această clasă de produse, acestea fiind acum aduse împreună în SAPPHIRE N450. Un afișaj wide de 10.1 inci împreună cu un procesor de 1.66GHz și 1GB RAM oferă suficientă putere pentru majoritatea sarcinilor. Până la 250GB la HDD și un spectru larg de îmbunătățiri ce pot fi comandate îl fac cel mai capabil din clasa sa.

SAPPHIRE Mini Projector 101
Fie că sunteți acasă sau pe drum, nou Mini Proiector SAPPHIRE oferă utilizatorilor o modalitate simplă de a afișa prezentări, imagini, fotografii sau conținut video colegilor sau familiei. Acest proiector poate afișa imagini clare de până la 65 inci (1.65m) în diagonală, de la mai multe surse, inclusiv VGA de la un PC precum și intrare video de la camere digitale, iPod și alte dispozitive. Compatibil de asemena și cu intrări de TV în formate PAL sau NTSC precum și alte standarde digitale. Lămpile LED puternice au o viață lungă de peste 20.000 de ore, spre deosebire de viața scurtă a lămpilor convenționale. Dimensiunile reduse contribuie la portabilitte iar bateriile pot rezista până la 140 de minute.

Ne vedem la CeBit
SAPPHIRE este prezentă (Hall 17 Stand A44) de pe 2 Martie până pe 6 Martie 2010.

  Bucuresti, 05.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *