free download 78 travel guides written by experts

Mihai Nicut se alatura echipei MONEY.ro, in pozitia de redactor-sef adjunct

Incepand de astazi, Mihai Nicut va coordona, alaturi de Iulian Enache – redactor-sef; si Ionut Tudorica – redactor-sef adjunct; echipa editoriala a portalului de business MONEY.ro.

„Ii urez un bun venit calduros in echipa MONEY.ro lui Mihai. Am mai lucrat impreuna in trecut si cred sincer ca este unul dintre cei mai buni jurnalisti profesionisti de business din Romania. Sunt sigur ca va aduce un aport urias de calitate continutului MONEY.ro”, a declarat Iulian Enache, redactor-sef MONEY.ro.

Avand o experienta de 11 ani in presa Mihai Nicut si-a inceput cariera in departamentul economic al ziarului Curierul National. A lucrat, apoi, ca redactor şi ulterior sef al departamentului economic pentru cotidianul Realitatea Romaneasca. In 2004, s-a alaturat grupului Realitatea-Catavencu pentru a contribui la relansarea ziarului Cotidianul. A fost, pe rand, redactor al departamentul economic si apoi sef de departament.

A trecut de la print la publishing de business online in vara anului trecut, cand a acceptat pozitia de redactor-sef adjunct al Capital.ro.

Saptamana aceasta, Mihai Nicut s-a intors in Realitatea-Catavencu si va ocupa pozitia de redactor-sef adjunct in cadrul echipei editoriale a portalului de business MONEY.ro.
 

Bucuresti, 05.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *